Ştii ceva?! Sunt un om minunat. Nu contează cât am suferit. Şi nu contează câte voi mai fi nevoită să trăiesc, am să continui să fiu eu însămi. Voi rămâne un om minunat.

                            Mi-am dat seama că sunt un om minunat. Dar pentru asta a fost nevoie să fiu rănită de oamenii care am crezut că nu vor face altceva decât să mă iubească. A fost nevoie să mă subestimez şi să îmi ascund sufletul crezând că toate loviturile primite de la cei din jurul meu m-au făcut să nu mai fiu un om la fel de frumos. Am crezut că rănile din suflet te fac să renunţi la a mai iubi oamenii, am crezut că te obligă să fii rece, dar nu a fost aşa. Am învăţat doar să îmi menajez sufletul mai mult. Am învăţat să am grijă cu oamenii la care ţin atât cât ei să mă poată răni. Şi am răni în suflet. Am fost dezamăgită de cei la care nici nu mă aşteptam. Probabil pentru că ei au ştiut unde să îmi lovească sufletul. Dar…

                            Ştii ceva?! Sunt un om minunat. Nu contează cât am suferit. Şi nu contează câte voi mai fi nevoită să trăiesc, am să continui să fiu eu însămi. Voi rămâne un om minunat. Am să continui să cred în mine însămi, dar şi în oamenii care îmi vor demonstra că pot avea încredere în ei. Dar va fi mai greu acum. Nu poţi câştiga cu uşurinţă încrederea unui om care a fost rănit. Nu poţi ajunge cu uşurinţă la sufletul cuiva care a clădit ziduri înalte în jurul inimii sale doar pentru a nu mai fi rănit. Trebuie să fii foarte hotărât să iubeşti şi să rămâi pentru… totdeauna, nu doar să te afli în trecere. 

                            Atunci când îţi dai seama că eşti un om minunat, începi să cauţi la cei din jur ceea ce meriţi, nu ceea ce sunt ei dispuşi să îţi ofere. Nu te mai mulţumeşti cu jumătăţi de măsură, vrei totul, aşa cum ar trebui să primeşti. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts