Ştii ceva?! Sunt bărbaţi cărora trebuie să le arăţi degetul mijlociu şi bărbaţi cărora trebuie să le oferi degetul inelar.

                                    Nu toţi merită să fie trataţi la fel pentru că nu toţi te vor trata aşa cum meriţi. Nu trebuie să îi iubeşti pe toţi la fel de frumos pentru că nu toţi te vor iubi sincer, dar o vei face. O vei face pentru că ţie nu îţi pasă cât oferi atât timp cât iubeşti cu tot sufletul. Tu nu iubeşti cu măsură, de aceea nici nu te mulţumeşti cu puţin. 

                                    Ai iubit proşti care te-au rănit şi ai învăţat să îi trimiţi la dracu’. Ai iubit bărbaţi care la rândul lor te-au iubit, dar nu atât de mult încât să îşi dorească să rămână pentru totdeauna. Şi ai iubit bărbaţi de care ai fost nevoită să te desparţi pentru că… Aşa a fost să fie. Era viaţa prea grea, erau sentimentele încă prea fragede, era teama de durere prea mare. 

                                    Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fii fericită. Nu înseamnă că nu mai trebuie să iubeşti şi să aştepţi să fii iubită atât cât ştii că meriţi. Asta nu înseamnă că e prea târziu să mai iubeşti şi să mai aştepţi iubire. Pentru că… Ştii ceva?! Sunt bărbaţi cărora trebuie să le arăţi degetul mijlociu şi bărbaţi cărora trebuie să le oferi degetul inelar.

                                    Sunt bărbaţi de la care pur şi simplu nu mai ai ce să aştepţi. Ei pretind că iubesc. Rănesc. Îşi bat joc. Apoi îşi dau seama cât de proşti au fost şi ar vrea să se întoarcă. Dar nu mai au la cine. Însă asta e viaţa, te învaţă să apreciezi ce ai avut dacă nu poţi aprecia ce ai… Sunt bărbaţi cărora trebuie să înveţi să le arăţi respectuos degetul mijlociu.

                                    Şi sunt bărbţi alături de care merită să îţi trăieşti toată viaţa pentru că au lecţiile învăţate deja, ştiu să respecte, să iubească şi să fie prezenţi. Ştiu să fie alături de tine mereu. Sunt bărbaţi atât de buni încât merită să îi suporţi pe ceilalţi şi să le oferi degetul inelar.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts