Ştii ceva, străinule? Nu îţi datorez explicaţii. Fac ce vreau cu viaţa mea, iubesc pe cine vreau şi sufăr după cine vreau eu. Mai ştii ceva, străinule, vezi-ţi de viaţa ta!

                                 Stăinule, aş vrea să te întreb ceva. E doar o întrebare nevinovată. De ce îţi pasă de viaţa mea? Cu ce ţi-am greşit şi de ce nu poţi fi tu fericit din cauza grijii pe care mi-o porţi? Pur şi simplu nu pot înţelege de ce unor oameni le pasă de viaţa altor oameni. Nu datorez explicaţii nimănui şi punct. Nu sunt obligată să mă justific în faţa nimănui. Pe scurt, e treaba mea ce fac cu viaţa mea. 

                                 Nu înţeleg de ce îţi pasă pe cine am iubit. Nu înţeleg de ce îţi pasă după cine sufăr. Chiar vrei să ştii? Da, mă doare sufletul pentru că i l-am dat, iar acum a rămas bucăţele. Mă doare încredere pe care i-am acordat-o la fel de tare cum dor şi amăgirile, dorurile, gândurile şi sentimentele, dar nu ai de unde să ştii… Da, am plâns şi nu pentru că aş fi fost slabă, ci pentru că mă săturasem să fiu puternică. Da, m-am gândit la un moment dat că nu merită toate lacrimile mele şi că nu merită să sufăr după un om care de fapt nu m-a meritat pe mine pe de-a-ntregul, dar asta e. Eu sunt cea care a suferit, nu tu, ar trebui să fie uşor să nu-ţi pese. 

                                 Ştii ceva, străinule? Nu îţi datorez explicaţii. Fac ce vreau cu viaţa mea, iubesc pe cine vreau şi sufăr după cine vreau eu. Mai ştii ceva, străinule, vezi-ţi de viaţa ta, nu ţi-a cerut nimeni părerea. Dacă voi avea vreodată nevoie de ea, am să te caut, dar până atunci, te rog frumos să nu îţi mai bagi nasul în viaţa mea pentru că am ajuns să fiu atât de supărată pe toate părerile nefondate încât nu va mai dura mult până cânt îi voi trimite sincer şi cald la dracu’ pe toţi cei care nu se preocupă de propriile vieţi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts