Ştii ce să cauţi la o femeie? Să te poată cuprinde în braţe la finalul unei zile grele, chiar dacă pentru ea acea zi a fost mult mai groaznică. Ai nevoie de o astfel de femeie în viaţa ta. De o femeie care uită cât de greu îi este ei doar pentru a te face pe tine să te simţi mai bine.

                                  Femeia are puterea de a uita de ea doar pentru a te ajuta pe tine să fii fericit. Va fi şi ea fericită dacă ţie îţi va fi bine… Nu e deloc egoistă. Întotdeauna te va pune mai presus de ea. Va înceta să facă asta doar dacă îi vei demonstra că nu meriţi. Şi cum îi vei demonstra asta? Rănind-o sau lăsând-o să te aştepte atunci când are nevoie să fii şi tu puternic pentru ea. Uneori, doar uneori, mai oboseşte şi are nevoie să o sprijini.

                                  Dar dacă vrei să fii fericit, atunci trebuie să ştii ce să cauţi la o femeie. Ea îţi va oferi oricum tot ce va avea mai bun, dar nu toate femeile pun la fel de mult suflet, nu toate vor da ce au mai bun pentru tine. Dacă nu ştii ce să cauţi la o femeie, s-ar putea să nu găseşti nimic pentru tine în sufletul ei. S-ar aplica şi în cazul bărbaţilor, doar că femeile, în general, nu încearcă să pară ceva ce nu sunt creând iluzii şi oferind speranţe. 

                                  Ştii ce să cauţi la o femeie? Să te poată cuprinde în braţe la finalul unei zile grele, chiar dacă pentru ea acea zi a fost mult mai groaznică. Ai nevoie de o astfel de femeie în viaţa ta. De o femeie care uită cât de greu îi este ei doar pentru a te face pe tine să te simţi mai bine. Oamenii care te pun mai presus de ei înşişi sunt cei pe care nu trebuie să îi pierzi sau să îi laşi să plece. Ştii ce să îi oferi unei femei ca să primeşti toate astea? Sinceritate, ascultare, înţelegere şi câteva vorbe bune însoţite de sărutări pe frunte atunci când îi e greu. Te va iubi şi va face tot posibilul să te păstreze alături de ea o viaţă întreagă. Îţi va plăcea. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts