Ştii ce cred eu? Cred că oamenii au uitat să iubească.

                                              Ştii ce cred eu? Cred că oamenii au uitat să iubească. Oamenii au uitat că trebuie să uite de ei înşişi atunci când iubesc. Cred că vorbim atât de mult despre iubire încât nu ne mai lăsăm timp să o trăim.

                                              Femei, iubirea perfectă nu va exista niciodată. Lăsaţi-o dracului de perfecţiune. Ştiţi ce e frumos după o ceartă? Împăcarea. Ştiţi ce urmează după câteva cuvinte amare spuse la furie? Unele frumoase spuse din suflet. Cuvinte simţite. Trăite. Reale. Şi sincere. Ştiţi că romantismul nu e doar al bărbatului, ci şi al femeii? Şi că trebuie să îl mai şi oferi, nu doar să-l aştepţi ca pe ceva ce ţi se cuvine… I se cuvine şi celui de lângă tine.

                                              Bărbaţi, ca să puteţi iubi o femeie, ea nu trebuie să fie desprinsă din revistele de modă pentru că nu trebuie să fie frumoasă aşa cum spun alţii, ci aşa cum o vezi tu. Şi să mai ştiţi că femeile nu vor mereu să fie înţelese. De cele mai multe ori vor să fie asculte. De multe ori ele nu pot fi doar lapte şi miere atunci când aţi vrea şi trebuie să înţelegeţi că la finalul unei zile grele, o femeie nu aşteaptă să îi spui că te-ai săturat de ,,toanele” ei. Un ,,Totul o să treacă” e mai uşor de spus şi ajunge în suflet fără să rănească.

                                              Cred că oamenii au uitat să iubească. Sunt prea ocupaţi să se gândească la ei. Nu mai au timp să se gândească la ceilalţi. Sunt prea ocupaţi să se iubească. Nu mai au timp să îi iubească pe ceilalţi. Apoi ne întrebăm unde e iubirea… Oare unde e ? Acolo unde nu ne-am putut face destul timp pentru ea. Nu mai ştim să iubim. Facem totul doar aşa… De suprafaţă… Vorbim fără să punem sentimente în vorbe. Acuzăm fără să ne dăm seama că ar trebui de fapt să ne scuzăm… 

                                              Cred că nu mai ştim să iubim.

Foto: We Heart It

large

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply