Ştii când doi oameni nu mai pot ajunge nicăieri împreună? Atunci când ea vede în sufletul lui mai departe decât ar trebui, iar el nu vede în sufletul ei nici măcar înaintea paşilor săi.

                                              Ştii când doi oameni nu mai pot ajunge nicăieri împreună? Atunci când ea vede în sufletul lui mai departe decât ar trebui, iar el nu vede în sufletul ei nici măcar înaintea paşilor săi. Femeile iubesc adesea atât de mult încât, iubind, pot vedea într-un bărbat toate visurile şi dorinţelor lor realizate, fără ca ele să se materializeze de fapt într-o frumuseţe reală. Iar bărbaţii sunt adesea atât de superficiali încât se mulţumesc cu ce le oferă clipa, nu caută, nu vor mai mult, sunt orbi, deşi au înaintea lor sufletul deschis al unui om care a oferit fără să se teamă, să se întrebe sau să aibă îndoieli.

                                              La final, de multe ori, noi suntem cele dezamăgite, noi suferim şi noi ne adresăm întrebări care dor. Şi toate acestea pentru că noi suntem cele care au aşteptări. Noi privim departe, iar uneori sufletul se termină într-un vid. Dar ne încăpăţânăm să vedem dincolo de el. Şi ce vedem dacă acolo nu mai e nimic? Tot ceea ce ne-am dori să găsim în sufletul celui de alături. Te-ai ascultat vreodată în momentele în care vorbeşti despre el? Oricine ar crede că s-a descoperit bărbatul ideal şi că el are cel mai frumos suflet, căci pentru tine chiar îl are în acele momente, dar nu întotdeauna ceea ce găseşti în sufletulu unui om este şi ceea ce se găseşte de fapt acolo… Noi femeile privim mai departe, în loc să ne oprim acolo unde se termină ceea ce există cu adevărat într-un suflet.

                                              Bărbaţii nu au aşteptări. Bărbaţii nu suferă pentru că s-a terminat. De ce să nu recunoaştem că îi cam doare în cot, pe mulţi dintre ei. Într-un târziu se trezesc şi realizează ce au pierdut, dar eu n-aş numi-o suferinţă, ci o conştientizarea e ceea ce au avut şi nu mai pot avea. Bărbaţii iau totul ca atare, se mulţumesc cu clipa şi nu vor să meargă mai departe. Aşa, pur şi simplu…

                                              Atunci când ea vede în sufletul lui mai departe decât ar trebui, iar el nu vede în sufletul ei nici măcar înaintea paşilor săi, acei doi oameni nu mai pot merge mai departe împreună pentru că amândoi sunt prea orbi pentru a vedea ce este real.

                                              Dar sunt şi bărbaţi care privesc mereu dincolo de concret într-un suflet şi femei care nu vor să deschidă ochii. Cu siguranţă sunt şi din păcate, de cele mai multe ori trebuie să pornim la drum cu oameni nepotriviţi pentru a-i întâlni pe cei care ne sunt destinaţi.

Foto: We Heart It

large (2)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply