Starea unei femei reflectă atitudinea pe care bărbatul ei o are faţă de ea.

                                       Starea unei femei reflectă atitudinea pe care bărbatul ei o are faţă de ea. Atunci când îţi faci femeia fericită ea înfloreşte, e frumoasă, n-are motive să se supere şi face tot posibilul să te iubească şi mai mult, mereu mai mult şi mai pe placul tău. Atunci când ai probleme ea îşi face griji, e îngândurată, nu se poate concentra pentru că-i stă mintea numai la tine şi la ce poate face pentru a te ajuta. Atunci când îi faci ei probleme, în special pentru suflet, nu poate nimeni şi nimic să-i răpească un zâmbet, s-o facă să se simtă mai bine sau să uite că ceva nu merge aşa cum ar trebui şi că totul s-ar putea agrava atât de mult încât să nu mai poată salva ceva. Femeia îşi face multe griji, uneori inutile, pentru tot ce te-ar putea lua de lângă ea… Bărbaţii sunt indiferenţi şi au impresia că totul se poate repara, ei cred că nimic nu e prea grav pentru a se ajunge la…off

                                       Poate nu-ţi dai seama niciodată sau o faci prea târziu, adică atunci când nu mai contează, dar unei femei trebuie să-i demonstrezi că are lângă cine să rămână, trebuie să-i arăţi cum poate fi viaţa ei făcându-i fiecare zi aşa cum i-ai promis că o să fie. Unei femei nu trebuie să-i dai motive să se întrebe ,,dacă”, las-o să ştie, las-o să nu-şi facă griji pentru că în rest nu îi va trebui nimic pentru ca totul să fie perfect între voi. 

                                       Se întâmplă ca ea să plece şi să nu ştii nici tu de ce a plecat, ce n-a fost bine. Atitudinea unei femei faţă de un bărbat ajunge la un moment dat să fie atitudinea lui faţă de ea. Să nu te mire nimic din ceea ce face pentru că într-un fel sau altul eşti direct răspunzător, dar eşti oare destul de perspicace ca să-ţi dai seama de asta?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply