Stai să-ţi spun cum stă treaba!

                                  Nu mi-e ruşine să spun că am iubit, că am fost dezamăgită şi am suferit. Face totul parte din viaţă. Pentru că am suferit ştiu că am iubit cu adevărat, că mi-a păsat, că am rupt din sufletul meu pentru celălalt. Mie mi-ar fi ruşine să spun că am fost nepăsătoare, că m-a durut în cot şi de-aia nu am mai putut eu că s-a terminat. Ar fi însemnat că nu am iubit, iar dacă nu am iubit, atunci de ce dracului am mai stat lângă acel om? Tu nu ţi-ai pune întrebări?

                                  Stai să-ţi spun cum stă treaba! Voi condamnaţi oamenii care suferă din dragoste, dar să ştiţi că din dragoste se suferă cel mai rău, doare cel mai tare pentru că te doare sufletul, acel ceva pe care nu poţi să-l vindeci atât de uşor. Dar eu cred că oamenii care suferă sunt puternici, mai ales aceia care nu te lasă să le vezi suferinţele, mai ales aceia care au încă destul curaj cât să-ţi arunce în faţă un zâmbet frumos. Dar să ştiţi că şi ceilalţi, cei care nu mai pot zâmbi sunt la fel de puternici, dar sunt obosiţi. Uneori oboseşti să te fereşti de răutatea celorlalţi, de întrebările lor, de suspiciunile lor, de cuvintele rele care nu vor decât să te otrăvească. Şi atunci începi să fii imună la tot ce au ei de spus şi de făcut şi nu te mai ascunzi. Le arăţi tu cum stă treaba, îi laşi să vadă că te doare. Poate şi fostul ar trebui să ştie că suferi ca să-şi dea că a însemnat ceva pentru tine, chiar dacă poate nu-i pasă. Aşa îşi dă şi el seama că ar trebui să fie grijuliu cu oamenii din jur. 

                                  Să-ţi spun eu cum stă treaba, ne ascundem prea mult de teama celor din jur, dar cred că de fapt cei din jur ar trebui pur şi simplu să-şi vadă de treburile lor şi să nu îşi mai bage nasul pe unde nu le fierbe oala. După ce că e ne greu, mai trebuie să ne ascundem şi de curiozitatea bolnavă a lor. Uite cum stă treaba, de acum înainte cred că am să renunţ la oamenii care nu fac altceva decât să îmi incomodeze sufletul. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply