Stai, mă, liniştit că nu are are nevoie de tine pentru a fi fericită. Ea are nevoie de tine doar ca să-i fii martor la fericire, doar ca să împartă cu tine ceva ce nu poate trăi singură la adevărata intensitate.

                                    Şi dacă n-o să vrei să o faci tu fericită, ce? Femeia n-are nevoie de un bărbat ca să fie fericită. Femeia are nevoie de un bărbat ca să uite sau ca să-şi aducă aminte că fericirea se află de fapt în sufletul ei şi că trebuie să o regăsească dacă vrea să fie ea însăşi, aşa cum ar trebui să fie mereu.

                                    Femeia e nesigură, femeia ezită, femeia se obligă singură să fie slabă doar de dragul de a-şi da seama cât e de puternică. Femeia suferă adesea atât de mult încât îşi dă seama singură, într-un târziu, că n-are rost să suferi atât din moment ce te ai pe tine, în primul şi în primul rând te ai pe tine. Femeia e naivă şi are un suflet frumos. Femeia e dătătoare de viaţă şi de speranţă, e creatoare de vise, croieşte fix pe măsura ta tot ce ţi-ai putea dori să găseşti într-un suflet, mă. Femeia poate să fie tot ce vrei şi poate să fie tot ce nu ţi-ai putea dori vreodată să ai prin apropriere, ea e exact aşa cum o faci tu să fie, bună până la Dumnezeu sau dată dracului. Ai grijă, în oricare dintre cazuri tot te va târî după ea şi ai să suporţi în cele din urmă consecinţele propriilor tale acţiuni. Femeia are nevoie de un bărbat pentru multe sau nu mai are nevoie de el pentru nimic.

                                    Dar stai, mă, liniştit că nu are are nevoie de tine pentru a fi fericită. Ea are nevoie de tine doar ca să-i fii martor la fericire, doar ca să împartă cu tine ceva ce nu poate trăi singură la adevărata intensitate. Nu e egoistă, mă! Dacă era egoistă nu mai dăruia iubire ca şi cum n-ar fi dat din sufletul ei. Dacă era egoistă nu mai încerca atâta să repare. E fericită ca să te facă şi pe tine fericit. Dar n-are nevoie de tine ca să-i oferi ceva ce poate să-şi ofere şi singură. N-are nevoie de tine ca să o înveţi să trăiască ceva, are nevoie de tine ca să trăieşti cu ea acel ceva pentru că în singurătate parcă ţi se taie cheful chiar şi de fericire. Deci stai, mă, liniştit că nu are are nevoie de tine pentru a fi fericită.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply