Stai liniştită, nu se sfârşeşte lumea, abia acum începe! Îţi vei spune, mai în glumă sau mai în serios ,,Ce proastă am fost că am suferit. Nu merita”

                                           Stai liniştită, nu se sfârşeşte lumea, abia acum începe!

                                           Dacă te-ar iubi aşa cum ai sperat mereu şi încă mai speri că o face, ar fi aici, ţi-ar răspunde la întrebările care nu-ţi dau pace, dar cărora tu nu vrei să le dai glas. Dacă nu s-ar fi terminat totul definitiv, acum v-aţi gândi să vă sunaţi, să vă cauţi, să vă găsiţi. Poate nu te caută din cauză că e orgolios, la fel ca tine, dar poate nu o face pentru că nu-ţi duce dorul. Şi până la urmă cine are nevoie de oameni care nu sunt dispuşi să renunţe la orgoliu pentru persoana iubită? Nimeni! Nimeni nu are nevoie de orgoliu în iubire pentru că el creşte atât de mult încât nu mai aveţi destul loc pentru voi şi se distanţează totul, se răceşte totul, se termină totul într-un final. Dacă eşti orgolioasă nu are nevoie de tine, iar dacă e orgolios, nici tu n-ai prea mare nevoie de el. Vei ajunge să ţi-l aminteşti drept cel care nu a putut să renunţe la mândrie pentru iubire şi a câştigat singurătatea în locul unui om care îl putea face fericit. Şi punct!

                                           Stai liniştită, nu se sfârşeşte lumea într-o despărţire. Te doare că te-ar fi putut uita? Bucură-te că te lasă şi pe tine să-l uiţi. Te gândeşti că n-a fost nimic serios între voi şi că de asta nu-i pasă? Dacă pe tine te doare, înseamnă că a fost totul cât se poate de serios, nu mai contează ce spune sau crede el. Contează că pentru tine a fost totul serios, lasă-l pe el în trecut şi concentreată-te pe prezent.

                                           Lumea abia acum începe. Ai să vezi că după ce depăşeşti mometul şi te saturi să mai suspini după el, vei simţi că renaşti, vei fi însetată de fericire, de iubire, de viaţă şi îţi vei spune, mai în glumă sau mai în serios ,,Ce proastă am fost că am suferit. Nu merita!”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply