Spune ce simți, ce crezi, ce vrei. Nu înseamnă că ești un om rău. Înseamnă că ești sinceră. Reală. Într-o lume care preferă să se ascundă după măști și cuvinte frumoase care nu mai înseamnă nimic. 

                               Știi ce e trist? Că oamenii au ajuns să te judece atunci când ești sincer… În special atunci când pe ei îi doare sinceritatea ta. Mai sunt foarte puțini oameni care pot aprecia valoarea sincerității pentru că trăim într-o lume în care trebuie să fii frumos dacă vrei să te faci plăcut. Trebuie să fii slabă și cât mai aproape de perfecțiune dacă vrei să atragi atenția, să placi. Trebuie să le spui și să le oferi celorlalți ce vor să audă și să primească, nu ceea ce merită. Trăim într-o lume în care fiecare se ascunde în spatele unei măști și se teme să arate cine este de fapt pentru că s-ar putea ca ceilalți să judece.

                               Dar de ce să îi lăsăm pe alții să ne schimbe? De ce să negăm cine suntem? Spune ce simți, ce crezi, ce vrei. Nu înseamnă că ești un om rău. Înseamnă că ești sinceră. Reală. Într-o lume care preferă să se ascundă după măști și cuvinte frumoase care nu mai înseamnă nimic.

                               Poate îți vor spune că te-ai schimbat, iar tu vei spera că într-adevăr ai făcut-o. Poate îți vor spune că erai un om mai bun înainte, dar tu vei ști adevărul. Și poate unii se vor îndepărta de tine, dar nu ai nevoie de acei oameni care îți sunt alături doar pentru că le creezi o stare de confort, pentru că ești drăguță și pentru că le-ai stat mereu alături. Ai nevoie de oameni care să te aprecieze pentru faptul că le poți spune în față ce crezi, ce gândești și ce simți. 

                               Uneori e bine să nu îți mai pese atât de mult de părerile celorlalți. Întreabă-te dacă lor le pasă de ale tale. Uneori e bine să îți susții chiar și cele mai crude păreri, chiar dacă vor supăra. Adevărul nu e întotdeauna frumos.

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts