Sper să îți amintești de mine când nimeni nu se va gândi la tine. 

                         Sper să îți amintești de mine când nimeni nu se va gândi la tine. Pentru că am fost printre puținii oameni cărora le-a păsat cu adevărat și pentru că te-am iubit sincer, dezinteresat. Nu ți-am văzut defectele, nu am vrut să le văd, deși eram conștientă că ele există și că alții nu ți le pot accepta. Eu nu le-am acceptat, le-am iubit. Și ți-am fost iubită, nu mamă, dar te-am iubit și am avut grijă de tine așa cum numai ea a mai făcut-o atunci când aveai nevoie. Dar poate că ești unul dintre acei oameni care nu pot aprecia ce au, ci doar ce au avut. 

                         Sper să îți amintești că am fost cândva singura persoană căreia i-a păsat de tine și singura care ți-a rămas alături atunci când toți ceilalți au plecat. Și mai sper să îți amintești că dragostea adevărată nu e atunci când spui și declari și promiți, ci atunci când faci, demonstrezi și rămâi alături de persoana dragă chiar și în momentele dificile pentru că viața nu e făcută doar din momente frumoase. Tu nu ai demonstrat, nu ai făcut, nu ai rămas. Tu doar ai vorbit. Păcat nu sunt de ajuns cuvintele mereu. Păcat că avem nevoie de fapte, de gesturi pentru a căpăta încredere în vorbe. Tu nu mi-ai dat încredere în tine, în mine, în noi. M-ai lăsat cu întrebări. 

                         Și mai sper să îți amintești că toate acele promisiuni pe care mi le-ai făcut au rămas doar promisiuni și că niciodată nu te-ai ținut de cuvânt. Eu am așteptat. Acum nu mai vreau să aștept. Va fi o vreme în care vei rămâne doar cu amintirile și cu dorul… Îți va fi dor. Tuturor ne e dor de oamenii care ne-au iubit și pe care i-am pierdut. 

 

 

 

 

Foto: Pablo Heimplatz

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts