Sper că într-o zi vom privi înapoi și ne vom bucura că nu am lăsat slăbiciunile de azi să ne strice fericirea și viitorul.

                   Avem slăbiciuni și suntem nesiguri pe noi înșine sau pe cei de lângă noi, iar nesiguranța naște întotdeauna îndoieli. Iar îndoielile creează rupturi și aduc întotdeauna probleme. Câteodată, propriile noastre slăbiciuni sunt teste pe care trebuie să le trecem pentru a ști cu siguranță dacă ne aflăm alături de oamenii potriviți, dacă ceea ce avem e sortit să rămână și peste ani, nu doar pentru câteva luni.  

                   Sper că într-o zi vom privi înapoi și ne vom bucura că nu am lăsat slăbiciunile de azi să ne strice fericirea și viitorul. Sper că vom avea șansa să râdem de greșelile noastre și de acele obstacole pe care am reușit să le trecem, chiar dacă păreau de netrecut. 

                   Sper că ne vom bucura că nu am lăsat pe nimeni și nimic să ne despartă și că ne vom demonstra nouă că orice renunțare ar fi fost cea mai mare greșeală pe care o puteam face. Să renunți la omul care îți este sortit e una dintre cele mai mari greșeli care se pot face. E acel fel de greșeală care te urmărește toată viața și te face să regreți. 

                   Sper că va merita să facem sacrificii pentru noi și că nu vom privi aceste sacrificii, poate mărunte sau poate mai mari, ca fiind compromisuri. Îmi place să cred că în iubire nu există compromisuri. Dacă celuilalt îi aduce fericire, și cu prețul unui mic sacrificiu din partea persoanei dragi, eu cred că merită și că nu se poate considera acel mic sacrificiu un compromis. 

                   Sper că într-o zi vom privi înapoi și ne vom bucura că nu am lăsat slăbiciunile de azi să ne strice fericirea și viitorul. Sper că vom putea trece acum peste toate obstacolele care pare că tot continuă să ne iasă în cale. Sper că vom fi puternici acum ca să putem fi foarte fericiți mai târziu. 

Foto: Ryan Jacobson

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts