,,So tell me, where shall I go? To the left, where’s nothing right,or to the right, where’ s nothing left…?!”

                                 Nu mai ştiu nici eu ce vreau sau încotro să merg. Nu mai ştiu nici eu dacă e mai nobil să renunţi sau să continui să lupţi cu ultimele puteri pentru ceva ce ştii că nu vei putea obţine niciodată, pentru cineva care ştii că nu-ţi va aparţine niciodată. Spune-mi tu unde să merg şi dă-mi un singur motiv să-ţi dau dreptate. Spune-mi tu dacă mă îndrept spre ceva ce am să pot iubi măcar la fel de mult sau dacă mă îndepărtez de tot ce m-a putut iubi vreodată… Sau n-a putut. 

                                 Unde trebuie să merg nu-mi place, nu e nimic aşa cum aş vrea eu să fie, nu e nimeni aşa cum îmi place mie. Unde trebuie să merg mă îndrept doar de nevoie, din cauza unuia care n-a ştiu să fie nici om, dar nici bărbat cu mine. Unde aş vrea eu să rămân nu mai am motive să o fac. Unde aş vrea eu să rămân nu mi se mai permite să rămân pentru că se pare că regula e simplă, acolo unde nu ţi se apreciază prezenţa trebuie să ţi se suporte absenţa… E nevoie să pleci, deşi ai mai vrea să rămâi, la fel cum uneori eşti nevoită să rămâi, deşi ai vrea să pleci.

                                 Mergem înainte oricum…. Înainte era mai bine. Înainte n-a fost rău până nu ne-am făcut noi rău. În orice caz viaţa nu ne dă voie să renunţăm, nu ne lasă să fim slabi, ne forţează constant să fim puternici… Pentru noi, pentru ei… Oricare ar fi ei. Înainte era mai bine şi nu-ţi garantează nimeni că va mai fi la fel. Nu va mai fi! Va fi mai bine! Altfel ce rost ar mai avea să continuăm?  Dar pentru moment nici eu nu ştiu ce vreau sau dacă vreau sau dacă se merită. Pentru moment nu ştiu…

                                 ,,So tell me, where shall I go? To the left, where’s nothing right,or to the right, where’ s nothing left…?!”- Scorpions

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply