Slăbiciunea unei femei este bărbatul de lângă ea. Puterea unui bărbat este femeia lui.

                                            Slăbiciunea unei femei este bărbatul de lângă ea. Puterea unui bărbat este femeia lui.

                                            N-avem nevoie de suflete pereche pentru a fi compleţi sau pentru a umple neapărat goluri, avem nevoie de suflete pereche pentru a nu fi singuri în adevăratul sens al cuvântului, pentru a nu fi suflete singure. Avem nevoie de oameni care să nu ne lase la rău şi care să ne fie martori atunci când ne e bine, oameni care să se bucure pentru noi mai mult decât ne bucurăm noi.

                                            Slăbiciunea unei femei este bărbatul de lângă ea. Femeia care iubeşte este o femeie puternică pentru că are impresia că ea trebuie să reuşească în tot ceea ce face nu doar pentru ea, ci şi pentru bărbatul ei, iar singura sa slăbiciune este el tocmai pentru că îl iubeşte. Răneşte ceea ce iubeşte un om cel mai mult şi-l vei răni şi pe el mai mult decât ţi-ai fi dorit vreodată. Răneşte bărbatul unei femei îndrăgostite şi o vei răni mult mai tare pe ea.

                                            Puterea unui bărbat este femeia lui. De multe ori sunt sensuri în viaţă pe care le căutăm şi nu le găsim. Nu ştim pentru ce să luptăm şi uităm să luptăm. Bărbatul are nevoie de o femeie care să-i redea un sens în viaţă, o femeie care să-i demonstreze că merită să lupte pentru ea, pentru el, pentru ei, pentru a deveni un om mai bun alături de care să-şi dorească să rămână mereu. Are nevoie de o femeie care să îl înveţe să lupte din nou după acea perioadă de complacere în relaţii trăite degeaba.

                                            Şi uite aşa, slabi sau puternici, ne adunăm, ne separăm, ne iubim, ne certăm, ne împăcăm, ne alungăm, dar când avem cea mai mare nevoie unul de celălalt, dacă ne iubim, lăsăm totul la o parte, certuri, neînţelegeri, nimicuri, şi ne suntem alături. Dar numai dacă ne suntem putere şi slăbiciune, dacă nu… Numai atunci problemele despart. Numai atunci!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • depinde si de barbat dar si femeie conteaza ca ambele sexe sa aiba viitor dar pentru asta trebuie respect apoi intelegere comunicare ceea este greu pentru multe cupluri in ziua de azi numai sunt nici barbatii si femeile cum erau odata sa fim seriosi atat timp cat in ziua de azi multi vor sa fie cocalari pitzipoance curve etc in toata chestia cred ca sunt multi care nu isi doresc sa aiba o relatie sau de ce un viitor poate doar aia din marea britanie statele unite franta germania italia spania etc ca aici la nu prea sunt sanse iar daca sunt in loc sa fie mari sunt mici

 • COMMENTS (2)

  1. anonim 18th ianuarie 2016 at 16:38 -

   depinde si de barbat dar si femeie conteaza ca ambele sexe sa aiba viitor dar pentru asta trebuie respect apoi intelegere comunicare ceea este greu pentru multe cupluri in ziua de azi numai sunt nici barbatii si femeile cum erau odata sa fim seriosi atat timp cat in ziua de azi multi vor sa fie cocalari pitzipoance curve etc in toata chestia cred ca sunt multi care nu isi doresc sa aiba o relatie sau de ce un viitor poate doar aia din marea britanie statele unite franta germania italia spania etc ca aici la nu prea sunt sanse iar daca sunt in loc sa fie mari sunt mici

   Reply
   • aninim 2 12th martie 2016 at 19:47

    Dar tu nu ştii să pui virgule? Măcar câte un punct din când în când.

    Reply

  Leave a Reply