Singurii oameni care pot fi răniţi sunt cei cărora le pasă!

                                            Singurii oameni care pot fi răniţi sunt cei cărora le pasă!

                                            Indiferenţa funcţionează ca un scut, apără, protejează, dar izolează, îndepărtează, te face mai rece, mult mai rece. Ca să poţi răni un om trebuie mai întâi ca el să te iubească…Mult! Ca să poţi răni un om trebuie să-i ştii slăbiciunile. Întotdeauna, dar întotdeauna, slăbiciunea cea mai mare a unui om care iubeşte este cel iubit. 

                                            Ai rănit oameni la viaţa ta. La fel am făcut şi eu. Ai primit lovituri care te-au durut de-a lungul vremii. La fel am primit şi eu. Am fost rănită de cei pe care îi iubeam cel mai mult şi i-am rănit pe cei pe care n-aş fi vrut niciodată să-i iubesc, i-am rănit fără să vreau. Ne iubim şi ne facem rău doar pentru că sunt incapabili să deosebim binele de rău.

                                            Dacă nu-ţi pasă, n-ai de ce să-ţi faci griji. Ai un suflet îmbrăcat în indiferenţă şi eu una nu am aflat încă dacă indiferenţa poate fi înlăturată cumva… Poate numai cu iubire, ceea ce e frumos, iar iubirea nu doare. Dacă doare, înseamnă că nu mai e iubire. 

                                            Poate e trist… Da, cred că e trist… Faptul că nu credem cuvintele atunci când ele promit sau afirmă ceva frumos, cerem dovezi, iar atunci când aruncă venin, ne rănesc aproape la fel de tare ca faptele… Cine nu crede în puterea cuvintelor sigur nu a fost rănit de veninul vorbelor celui pe care credea că îl iubeşte mai mult decât pe oricine.

                                            Singurii oameni care pot fi răniţi sunt cei cărora le pasă. Pe ceilalţi nu-i atingi cu nimic, e imposibil să le ajungi la suflet chiar şi cu vorbe frumoase, poate doar să-i înmoi puţin, să le răpeşti un zâmbet, dar de rănit, nu îi poţi răni sub nicio formă… Lor nu le pasă!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply