Sincer acum, eu chiar cred că bărbatul trebuie să o aibă mare, să știe ce să facă cu ea, să nu o ofere oricui, dar nici să își bată joc. 

                                 Numărăm zile și ani, măsurăm sentimente și multe altele care în niciun caz nu ar trebui măsurate, comparate și întoarse în așa hal pe toate părțile. Avem idei preconcepute și judecăm fără ca măcar să cunoaștem și nu ne pasă cât de mult rănesc cuvintele noastre, deși de multe ori, în unele momente, suntem îngenunchiați de durerea provocată de cuvintele altora. Suntem răniți și rănim la rândul nostru, poate nu la fel de mult, poate nu cu intenție și poate încercăm să reparăm totul mai apoi, dar suntem cu toții oameni și ar trebui să înțelegem că nu e nici bine, nici frumos să judecăm alți oameni după ce spun sau după cum sunt alții… Nici măcar după felul în care au fost în trecut pentru că trecutul nu poate vorbi și pentru prezent…

                                 Îmi pare rău că am ajuns să trăim într-o lume în care femeile au impresia că bărbații le vor doar pentru modul în care arată, nepăsându-le de ceea ce sunt ele de fapt în adâncul sufletelor lor. Sunt și astfel de bărbați, dar din fericire pentru noi, nu toți. Și…

                                 Am ajuns să trăim într-o lume în care bărbații au impresia că pentru femei doar mărimea contează.

                                 Și e cât se poate de adevărat, o spun din perspectiva mea de femeie. Sincer acum, eu chiar cred că bărbatul trebuie să o aibă mare, să știe ce să facă cu ea, să nu o ofere oricui, dar nici să își bată joc. Bărbatul trebuie să o aibă mare, inima, să te lase să te cuibărești acolo, în stânga pieptului său și să fii pentru el cea mai importantă persoană. Cum să te simți iubită, răsfățată, apreciată și fericită dacă el nu are o inimă mare doar pentru tine? Cum? 

                                 E adevărat că vrem ca un bărbat să o aibă mare, dar e vorba despre inima sa pentru că omul iubește cu inima, acolo te primește, acolo te găzduiește și acolo te roagă să rămâi dacă te iubește cu adevărat. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts