Şi totuşi să ştii că femeia pe care a pierdut-o un prost nu e atât de uşor de cucerit precum pare.

                                       Te aştepţi să mergi la ea şi să-ţi cadă în braţe, să-ţi plângă pe uneri, să te creadă eroul care a salvat-o. Aştepţi prost tocmai pentru că ea nu e proastă şi e puternică, e al dracului de puternică. Ea nu cade niciodată în braţele cuiva, mai bine cade jos de tot ca să se ridice cât mai sus. Ea e propria sa motivaţie să meargă mai departe. O femeie face totul pentru cel pe care îl iubeşte, dar dacă acesta ştie mai mult să dezamăgească, o obligă să se iubească pe ea, iar atunci va face totul doar pentru ea. 

                                       Mai bine va plânge în singurătate, decât să ştie că şi-a lăsat sufletul pe umerii cui nu ştie să aprecieze profunzimea şi fragilitatea lui. E mai puternică decât te aştepţi, nu vrea să-l lase pe dracu’ şi să-l găsească pe ta-so. Tu te aştepţi să ardă de nerăbdare să găsească iarăşi iubirea în braţele altuia, dar de fapt ea e rece ca gheaţa şi va reuşi să-ţi stingă dorinţele cu un simplu refuz pe care nu-l poţi schimba. 

                                       Tu ai impresia că ea va crede că ai salvat-o, dar noi nu trăim în poveşti. Ea e singura eroină a vieţii sale, restul, până la ultimul, sunt doar figuranţi care au impresia că au salvat-o fiecare cu ceva. Restul, cei care au vrut să-i stea alături pretinzând că vor fi acolo mereu, au fost doar impostori. Ea nu-şi caută eroul, ea îşi caută bărbatul. 

                                       Femeia pe care a pierdut-o un prost e mai greu de cucerit decât oricare altă femeie, ai să vezi. S-a ars o dată cu scrumul de ţigară pe care l-a lăsat el în sufletul ei, doar nu crezi că ar vrea să se frigă cu jar. N-ai iubit tu o astfel de femeie, dar ea îţi poate oferi acea aventură pe care o cauţi de o viaţă, aceea pentru o întreagă viaţă. Ea îţi poate da toate certitudinile peste cap şi îţi poate demonstra că te înşeli. Îţi poate demonstra că l-a iubit pe prost atât de mult încât tu vei avea mult de muncă pentru a-i demonstra că eşti bărbat deştept. Şi totuşi… Ai să te convingi tu că aşa e…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. AnonimCuLimbaScoasa 18th februarie 2016 at 21:27 -

   Inima bate tare si seriozitatea exista!

   Reply

  Leave a Reply