Şi totuşi aş vrea să ştii că bărbaţi care nu mă iubesc, aşa ca tine, pot găsi peste tot, dar tu femei care să te iubească la fel de mult ca mine nu vei mai găsi nicăieri !

                                Şi totuşi aş vrea să ştii că bărbaţi care nu mă iubesc, aşa ca tine, pot găsi peste tot, dar tu femei care să te iubească la fel de mult ca mine nu vei mai găsi nicăieri !

                              ,,Şi ce crezi că rezolvi dacă pleci? Crezi că vei putea să o iei de la capăt? Crezi că marea iubire a vieţii tale te aşteaptă la uşa din faţă? Crezi că vei găsi în braţele altuia ceea ce n-ai găsit la mine?” – Puteai să taci atunci pentru că încetasei de foarte mult timp să îmi mai oferi ceva. 

                             O femeie nu pleacă pentru că vrea să rezolve ceva, o femeie pleacă pentru nu mai vrea să rezolve nimic alături de cel care îi oferă numai probleme şi întrebări de adunat în suflet. 

                             O femeie nu se teme că nu mai poate începe o iubire după un eşec, ea ştie că teama de iubire e un eşec în sine şi mai ştie că bărbatul vieţii sale nu o aşteaptă la colţul străzii cu un buchet de trandafiri, ştie că acesta va avea mult de muncă la sufletul ei, va avea multe răni de vindecat, îndoieli de distrus şi răspunsuri de dat unor întrebări pe care le-au pus alţii înaintea lui… Ea ştie, nu crede, că va găsi acel bărbat care o poate iubi aşa cum iubeşte şi ea, în primul rând cu sufletul, cu faptele şi abia mai apoi cu vorbele.

                            Vezi tu, dragule, indiferenţa se găseşte pe toate drumurile. Mă lovesc de ea la fiecare pas, dar de iubire mai rar… Foarte rar… Aşa că nu îmi va fi deloc greu să găsesc pe cineva mai bun ca tine pentru că ştiu că pot să găsesc un bărbat capabil să mă iubească. Dar ţie, ţie cât de uşor îţi va fi să găseşti, printre atâta indeferenţă, o femeie care să te iubească la fel de mult ca mine? Vei afla… 

                           O femeie pe care un bărbat a determinat-o să plece de lângă el va găsi un bărbat mai bun, unul care să o iubească, dar el nu va putea găsi o femeie mai bună ca ea… 

Foto: We Heart It

large

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply