Şi te întreb pe tine, cel care îmi spui să te uit, inimii cum îi spun să te uite?

                                     Mi-ai spus să uit şi să merg mai departe de parcă tu ai fi fost cel care a simţit cerul prăbuşindu-i-se în cap şi inima rupându-i-se în piept. Mi-ai spus toate astea de parcă eu eram cea care îţi greşise, cea căreia nu îi păsa câtuşi de puţin… Mi-ai spus să uit şi să merg mai departe… Şi te întreb pe tine, cel care îmi spui să te uit, inimii cum îi spun să te uite? Cum îi spun să nu mi te mai ceară la fiecare bătaie? Cum o rog să nu mai bată pentru tine fără să mă omoare?

                                   Tu, cel care ai înşelat o femeie, te-ai gândit vreodată, măcar pentru câteva clipe, cu câte zile de suferinţă va plăti ea minutele tale de plăcere? Nu, dragule. De ce te-ai fi gândit? De ce ţi-ar fi păsat?… Degeaba… Nici nu te-ai gândit şi nici nu ţi-a păsat. Ai sperat doar că adevărul va rămâne îngopat foarte departe de ochii ei care te-ar privi cu dezamăgire şi ură printre lacrimi. Ai sperat că toate vor fi în favoarea ta şi că vei avea noroc. Poate ai o dată. Poate de două ori. Dar nu poţi avea noroc la nesfârşit. Şi când ai dat ochii cu ea, cea care ştia deja adevărul, ce ai făcut? I-ai spus să meargă mai departe şi să uite de parcă totul se întâmplă tot atât de uşor pe cât îţi este ţie să spui. Durerea de inimă, acea durere de inimă care îşi are rădăcinile în suflet se vindecă greu, dragule. Se vindecă al dracului de greu. Dar tu nu ai de unde să ştii pentru că nu ştii decât să răneşti.

                                    Dar îmi place să cred că are Dumnezeu grijă de fiecare şi până la urmă fiecare primeşte ceea ce merită, însă uneori mi-aş dori ca Dumnezeu să fie mai promt. Să nu îmi mai spui mie să merg mai departe şi să uit. Să-i spui direct inimii mele…

Foto: We Heart It

large (20)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply