Și poate că te-aș aștepta toată viața, dar doar dacă aș avea certitudinea că nu vei întârzia prea mult… Și poate că în acea lungă așteptare se va așeza cineva lângă mine, doar așa, să așteptăm împreună ceva ce ar putea să nu ne găsească niciodată. Și poate îmi voi da seama că nu contează ce sau pe cine aștepți, ci alături de cine. Ai grijă cât întârzii…

                                Cred că e important să știm cât să așteptăm. Dar și pe cine, și cât. Pentru că sunt unii care cred că totul li se cuvine și se lasă așteptați mai mult decât ar trebui, mai mult decât li se permite și asta doar pentru că știu că la celălalt capăt al tuturor așteptărilor se află cineva care iubește prea mult, cineva care oricât și-ar dori uneori să o facă, nu poate renunța. 

                                Uneori ne-am dori ca iubirea să fie simplă și poate chiar e, doar că alegem noi să o complicăm prea tare. Uneori ne-am dori să întâlnim omul potrivit atunci când vrem, unde vrem și să fie așa cum ne-am dorit. Dar alteori întâlnim acest om după multe căutări, după multe dezamăgiri și se mai întâmplă să nu fie așa cum am visat. Se întâmplă să fie nehotărât, să îți dea speranțe și apoi să te întoarcă pe dos, să te lase să îl aștepți, deși nu știi pentru cât timp. 

                                Iar tu îl aștepți pentru că e cel mai bun lucru pe care îl poți face, e ceea ce îți cere sufletul să faci. Dar în sinea ta rămâne ceva care te macină și nu îți dă pace, acele întrebări cărora încă nu le-a răspuns nimeni. Nu știu… Poate am așteptat eu prea mult sau poate mi-a mai rămas prea puțină răbdare. 

                                Și poate că te-aș aștepta toată viața, dar doar dacă aș avea certitudinea că nu vei întârzia prea mult… Și poate că în acea lungă așteptare se va așeza cineva lângă mine, doar așa, să așteptăm împreună ceva ce ar putea să nu ne găsească niciodată. Și poate îmi voi da seama că nu contează ce sau pe cine aștepți, ci alături de cine. Ai grijă cât întârzii… Pentru că sunt unii oameni care au rămas fără răbdare și vor să fie iubiți fără ocolișuri. 

                                Și poate nu mulți înțeleg această așteptare, dar cei care au trăit-o… Of, ei știu despre ce vorbesc. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts