Şi e oare atât de greu să concepeţi că ne dorim aceleaşi lucruri pe care le doriţi şi voi?

                    Femeile au fost întotdeauna izvorul de inspiraţie al multor concepte filozofice pentru că bărbaţii nu ne pot înţelege, nu ne pot cunoaşte şi nu ne pot defini, iar din cauza tuturor acestor întrebări pe care şi le-au pus despre noi, am devenit adevărate… necunoscuturi. Necunoscuturi pe care le vezi, le simţi atât de aproape, dar pe care, oricât de mult ţi-ai dori, ca bărbat nu le poţi cunoşte, nu le poţi atinge. Şi ca în cazul fiecărui lucru impalpabil, apar întrebări, teorii, răspunsuri provizorii, presupuneri, dar pe noi de ce nu ne întrebaţi? V-am răspunde cu mare drag, însă nu cred că aţi fi totuşi capabili să ne înţelegi nici măcar aşa…

                   Noi suntem pentru voi adevărate mistere, dar ce sunteţi voi pentru noi?

large (36)

                     Dragii mei, voi pentru femei sunteţi cărţi deschise. Noi reuşim să vă înţelegem cu uşurinţă fiecare faptă, fiecare gest, fiecare substrat al cuvintelor. Sunteţi fiinţe ale căror sentimente ies prea uşor la suprafaţă, iar acţiunile voastre ridică mult prea rar semne de întrebare în sufletele noastre. Ne este foarte uşor să aflăm ce vreţi pentru că în mare parte toţi doriţi aceleaşi lucruri. Toţi vreţi afecţiune, iubire, să vă purtăm de grijă, să vă fim aproape şi să avem ochi numai pentru voi. Vreţi să vă simţiţi doriţi.

                     Şi e oare atât de greu să concepeţi că şi noi ne dorim aceste lucruri? Din acest punct de vedere suntem la fel.

                    Ne spuneţi de foarte multe ori că nu ştim ce vrem şi că din această cauză sunteţi incapabili să ne înţelegeţi. Vă înşelaţi. Femeile ştiu întotdeauna ce vor, mai ales când vine vorba despre iubire. Voi sunteţi cei care nu înţeleg ce ne dorim şi nu ştiţi ce să oferiţi.

                   Secretul se află în a şti să fii atent. Noi suntem atente, vă contemplăm în linişte şi astfel vă înţelegem. Suntem atente la toate gesturile insignifiante pe care le faceţi, iar apoi le analizăm. Dacă aţi fi măcar puţin mai atenţi la tot ce facem aţi reuşi să ne înţelegeţi. Nu este imposibil. Nici măcar nu este chiar atât de greu precum pretindeţi că este. Încercaţi doar să fiţi mai atenţi… doar atât…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply