Şi dacă e imposibil să iubeşti doi oameni în acelaşi timp, eu de ce simt că mă prăbuşesc renunţând la unul, dacă totuşi îmi mai rămâne celălalt de iubit?

                                                        Şi dacă e imposibil să iubeşti doi oameni în acelaşi timp, eu de ce simt că mă prăbuşesc renunţând la unul, dacă totuşi îmi mai rămâne celălalt de iubit?

                                                        Poate că una dintre marile încercări ale vieţii ne pune în faţa unui întrebări: Pot iubi doi oameni? Se întâmplă, uneori se întâmplă, să apară un om în viaţa ta pe care să-l iubeşti şi pe care să-l visezi alături de tine pentru tot restul vieţii, apoi se întâmplă să mai apară un alt om pe care să începi să îl iubeşti mai greu, îi faci cu mare greutate loc în suflet pentru că tu consideri această iubire ceva trecător care n-are cum să dureze şi ignori tot ce îţi spune inima, dar într-un final tot îl iubeşti. Noi femeile avem impresia că pătăm iubirea pe care i-o purtăm unui bărbat numai gândindu-ne la un altul. Poate aşa este, cel puţin pentru noi. Fără să ne dăm seama îi avem pe amândoi grămădiţi în suflet şi se luptă unul cu celălalt pentru a rămâne, dar în loc să se rănească pe ei, pe cine credeţi  că rănesc? Eu n-aş acuza pe nimeni de nimic atunci când cineva simte că iubeşte doi oameni. Iubirea e ceva ce nu depinde sub nicio formă de noi înşine, nu mi-am ales niciodată pe cine să iubesc şi nici nu cred că e cu putinţă, dar sunt mulţi care vorbesc şi condamnă, uneori fără să aibă motive. Trăim încă timpuri în care poţi fi acuzată de imoralitate pentru simplul fapt că iubeşti, doar cu sufletul şi cu gândul, nimic mai mult.

                                                        Da, e posibil! E posibil să iubeşti doi oameni în acelaşi timp, să ai în inimă pe amândoi şi să nu poţi trăi fără unul dintre ei. Pe unul l-ai iubit cu multă vreme înainte şi încă îl mai iubeşti, dar nu ştiu până când, iar pe celălalt abia începi să îl iubeşti şi cu siguranţă îl vei iubi mai multă vreme decât pe primul. Sunt iubiri care nu apucă să se stingă pentru că încep imediat altele, ard pe aceeaşi cenuşă, numai că diferă lemnul, înţelegi? 

                                                        E posibil să te împarţi între doi oameni pe interior şi să nu ştie nimeni ce răni te dor atât de adânc şi atât de tare. Poate că e mai bine aşa. Mereu e mai bine să nu ştie nimeni. Într-un fel te simţi de parcă îi poţi pierde pe amândoi… Şi poţi. Sfatul meu este să laşi o iubire să se consume înainte de a îi da voie celeilalte să înflorească, te vei respecta tu mai mult, ca femeie. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • cred ca daca primul e tot ce iti doresti nu apare celalalt…deci nu iubesti doi in acelasi timp,doar nu vrei sa alegi 😉

 • COMMENTS (651)

  1. adelina 01st decembrie 2015 at 20:08 -

   cred ca daca primul e tot ce iti doresti nu apare celalalt…deci nu iubesti doi in acelasi timp,doar nu vrei sa alegi 😉

   Reply

  Leave a Reply