Şi cum se face că te întorceai la mine exact atunci când eram gata să renunţ la a te mai iubi?

                                            Şi cum se face că te întorceai la mine exact atunci când eram gata să renunţ la a te mai iubi?

                                            Nici acum nu îmi explic de ce sau cum reuşeai, dar mă lăsai să mă simt a nimănui, să mă îndoiesc de iubirea ta şi de toate cuvintele pe care mi le rostisei. Mă făceai să mă îndoiesc de tine, dar mai ales de acel ,,noi” nelipsit în planurile mele de viitor. Mă gândeam să renunţ. Îmi spuneam că nu mai are rost să cred în ceva ce se stinge sub proprii mei ochi.

                                            Şi parcă tu ştiai tot ce se petrece în sufletul meu. Parcă ştiai tot ce mă frământă. Îmi citeai în suflet sau doar ai avut noroc? A fost fler sau ,,nimereală”? Orice ar fi fost, important e că de fiecare dată, aproape de fiecare dată, când mă pregăteam să îţi las toată iubirea şi să plec, tu te întorceai la mine cu un gest, cu o privire ori un cuvânt şi trezeai în mine acel foc al iubirii care era pe cale să se stingă. Iar eu îţi uitam toată absenţa. Poate că de fapt nu eram pregătită să plec de lângă tine sau nu se stingea iubirea dintre noi atât de repede.

                                            Tu te întorceai la mine exact atunci când eram gata să renunţ la a te mai iubi. Dar flerul nu e ceva sigur şi nu îl ai întotdeauna. Norocul se termină şi el la un moment dat. Ai întârziat să mai revii cu acele rechemări sau pur şi simplu nu ai vrut să le oferi. Asta nu ştiu, dar cert e că a venit şi vremea când am plecat de tot. Mi-am închis sufletul şi n-ai putut să citeşti nimic. Abia atunci am putut să plec.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Mi se pare corect. Dacă te iubește sta lângă tine mereu. Nu poți sa traiesti cu gândul ca se va întoarce în ultimul moment. Trebuie sa renunti pentru ca la un moment dat începi sa te rănesti singura. 🙂

 • COMMENTS (60)

  1. Florin C 08th februarie 2016 at 18:56 -

   Mi se pare corect. Dacă te iubește sta lângă tine mereu. Nu poți sa traiesti cu gândul ca se va întoarce în ultimul moment. Trebuie sa renunti pentru ca la un moment dat începi sa te rănesti singura. 🙂

   Reply

  Leave a Reply