Şi cine are nevoie de el pentru a fi fericită?

                                      Şi cine are nevoie de el pentru a fi fericită?

                                      Eu nu am nevoie de el pentru a fi fericită, eu am nevoie de el pur şi simplu. Fericirea mea e la mine, dar am nevoie de un om cu care să o împart. Am nevoie de un om care să fie fericit cu mine, lângă mine, pentru mine…

                                      Pe cine minţim atunci când spunem că nu avem nevoie de ,,el” în vieţile noastre? Pe noi? Ei bine, avem nevoie de ,,el” pentru că ştie ce să spună şi ştie ce să tacă atunci când e cazul. Avem nevoie de el pentru că îl iubim sau încă îl iubim. Şi ce-l mai iubim…

                                      Dar dacă el face rău? Dacă el alege să frângă o inimă în loc să aşeze la loc ceea ce mai frânseseră alţii înainte? Atunci nu e decât un alt rău care îţi face bine. E o altă ultimă ţigară fumată dimineaţa la cafea… Mereu ultima, în fiecare zi ultima.

                                      Pe cine minţim noi de fapt când spunem că nu îl mai iubim? Iubirea, oricât ne-am strădui noi să fie altfel, tot cu iubire se vindecă. Iar uitarea tot cu iubirea vine, aşa că încă îl iubim, dar încercăm să îl uităm, aici e diferenţa. Încercăm să îl urâm, aici e greşeala. Vrem să aruncăm pe fereastră tot ce a fost frumos din cauza a ceea ce a fost… neplăcut. Aici e prostia.

                                      Aşa că nu, nu am nevoie de el pentru a fi fericită, dar am nevoie de un ,,el” pentru a fi martor la fericirea mea, pentru a mă ajuta, pentru a-mi fi alături. Îl vreau pe el. Nu pe el, cel care m-a făcut să sufăr, îl vreau pe el, cel care mă va face să uit că am suferit.

                                      Cine are nevoie de el pentru a fi fericită? Dar cine are nevoie de el? Ei bine… Fie că avem curajul să recunoaştem sau nu, toate avem nevoie de el. Dar nu neapărat pentru a fi fericite. 

Foto: We Heart It

large (30)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply