Şi bărbatul e curvă!

                                      Şi bărbatul e curvă! Aşa, de-al dracu’, pentru că nu suportă el să fie bărbat până la capăt de foarte multe ori, de cele mai multe ori chiar, bărbatul te lasă cu ochii în soare de şaişpe ori mai urât decât femeia. Sincer, cred că bărbatul e mai curvă decât femeia, el înşală aşteptări şi umblă din minciună în minciună. Bărbatul, de-aia nu mai poate el, că ţi-e ţie dor de gesturile lui, că mori pe interior după tot ce obişnuia să facă atunci când nu era sigur dacă sufletul tău îi aparţine numai lui. De-aia nu mai poate el, că aveai aşteptări şi îţi făcusei planuri, că îl vedeai în viitorul tău şi sperai la ceva mai mult decât o relaţie.

                                      Femeia e curvă, dar e curvă pentru că aşa spun bărbaţii, însă dacă ar fi vorbim gândindu-ne doar la fapte, păi atunci, dragilor, bărbatul e mai curvă. De ce e, mă, femeia curvă pentru voi? Pentru că se aruncă în braţele unuia care îi promite prin simpla sa prezenţă că va fi în siguranţă şi nu va mai trebui să plângă vreodată din cauza absenţei celui drag? De ce e, mă, femeia curvă, pentru că într-un final găseşte puterea necesară să renunţe la cel care îşi bate joc de iubirea ei? Din păcate, pentru bărbaţi femeile serioase sunt curve, iar cele neserioase sunt femei de treabă. Naiba ştie ce standarde aveţi voi. Da’ ştii de ce e bărbatul curvă? Pentru că el părăseşte din ambiţie, din orgoliu, pentru că el înşală ca să nu fie prost, deşi e cel mai mare prost înşelând. Numai încearcă să-i spui lui asta şi vei începe un război inutil. Bărbatul e curvă pentru că el umblă cu femei multe şi nu pune nici strop de suflet. Nici fărâmă de sentiment, mă. 

                                      Să-mi spună şi mie cineva, până la urmă cine e mai curvă, bărbatul sau femeia? Cine are dreptul să arunce în stânga şi în dreapta cu atâtea cuvinte grele fără să cunoască povestea din spatele unui gest?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Napoleon spynea: „Toate femeile sunt curve.Inafara de mama si sora,dar sa nu uitam ca si ele sunt femei”

 • Oooo!!!! Nimic mai adevarat! Desi sunt femeie, sustin intru totul ce ai spus. Te felicit!!! Din motivul asta, un barbat nu mai crede in femeia care poate e diferita si uite asa se pierd 2 oameni ce impreuna puteau fi diversi si frumosi. Eh, si uite de aia si un barbat mai apoi se razbuna pe urmatoarea, puurtand in suflet teama, ia totul in batjocura sau in indiferenta totala. Femeia se mai vindeca, cu trecerea timpului, e facuta de asa natura incat sa invete sa creada si sa viseze din nou, insa barbatul ramane marcat, purtand un suflet gheata, ranind la nesfarsit chiar si pe cine nu ar merita. Amintindu-si de acea anume ” ea ” . Numai bine!

 • Bărbatul este mai femeie decât toate femeile la un loc…. femeia își recunoaște greșelile își știe lungul nasului si recunoaște și atunci când inseala. Asta pentru că sunt sincere. Un bărbat nu ar recunoaște nici să îl omori?

 • Nu știu de ce se fac aceste comparații, toți suntem la fel , cu toții suntem atrași de anumite chestii și ne ,, dam în vant” după anumite femei sau bărbați, sunt de părere ca noi toți suntem curve în felul nostru , am văzut prea multe curve și prea multi curvari ca sa zic ca femeile sunt diferite , nu va mai cacați pe voi cu astfel de rahaturi , și tu ești o curva ca și mine ( Ana)

 • Adevărat, bărbatul poate fi mai curva de 1000 ori ca femeia. Te face sa te îndrăgostești de el și după aceea afli ca nu o va lăsa pe ea pentru tine. De ce? Pentru ca nu ești suficient de buna sa stai la dreapta lui ca și soție. A vrut doar sa vadă cum e cu alta, ce are special sau nu și uite asa ia rupt sufletul în doua și a marcat o viata de om încât nu își mai poate reface viata cu altcineva din cauza ca nu mai crede în niciun bărbat. Un suflet fragil poate fi rupt în bucatele mici și nu își mai poate revenii vreodată după dezamăgirea pe care a avut-o cu un bărbat pe care la iubit enorm însă el a vrut doar sa vadă cum e cu alta. Curiozitatea lui o distruge pe ea în interior. Însă oare el are inima? Se gândește vreodată la sufletul meu? Hmmm greu de spus. Atât îmi doresc sa fie fericit cu cine vrea dacă cu mine nu a vrut și nu sa putut. Ii doresc numai bine de acum încolo. Sa poată iubi și el cum l-am iubit eu pe el și atunci sa își dea seama ce a făcut cu mine. Doresc tuturor femeilor care au parte de asa o dezamăgire sa poată merge înainte și sa fie fericite ele cu ele însuși pentru ca nu merita un bărbat sa suferi pentru el. Mai ales unul care își bate joc de sufletul tău. Va îmbrățișez dragele mele și numai bine va doresc

 • Ma bucur ca exista astfel de site uri unde îți poți deschide inima fără sa știe cineva cine ești. Uneori sa fi anonim e bine. Cat de îngrozitor poate fi ca persoana pe care o iubești de câțiva ani sa creadă ca ești o curva doar din cauza gurilor rele și din cauza greșelilor fără intenție făcute. Când tu ești cu inima curata și ști cât de mult înseamnă acea persoana pentru tine însă nu ști cum saii dovedești pentru ca el este o persoana mai rece și nu se lasă dominat emoțional sub nici o forma. PE tine te calcă toți în picioare…..chiar și familia pe la spate te lucrează…… La ce te mai poți aștepta? În ziua de azi ești tu cu tine însuți și atât. Păcat este ca irosim niște ani și amintiri cu niște oameni care nu ne merita. A avea încredere în persoanele de lângă noi înseamnă mult însă când pierzi acea încredere se risipește totul. O noapte cu gânduri frumoase va doresc.

 • COMMENTS (7)

  1. G 05th august 2019 at 00:19 -

   Ma bucur ca exista astfel de site uri unde îți poți deschide inima fără sa știe cineva cine ești. Uneori sa fi anonim e bine. Cat de îngrozitor poate fi ca persoana pe care o iubești de câțiva ani sa creadă ca ești o curva doar din cauza gurilor rele și din cauza greșelilor fără intenție făcute. Când tu ești cu inima curata și ști cât de mult înseamnă acea persoana pentru tine însă nu ști cum saii dovedești pentru ca el este o persoana mai rece și nu se lasă dominat emoțional sub nici o forma. PE tine te calcă toți în picioare…..chiar și familia pe la spate te lucrează…… La ce te mai poți aștepta? În ziua de azi ești tu cu tine însuți și atât. Păcat este ca irosim niște ani și amintiri cu niște oameni care nu ne merita. A avea încredere în persoanele de lângă noi înseamnă mult însă când pierzi acea încredere se risipește totul. O noapte cu gânduri frumoase va doresc.

   Reply
  2. Gia 04th august 2019 at 20:48 -

   Adevărat, bărbatul poate fi mai curva de 1000 ori ca femeia. Te face sa te îndrăgostești de el și după aceea afli ca nu o va lăsa pe ea pentru tine. De ce? Pentru ca nu ești suficient de buna sa stai la dreapta lui ca și soție. A vrut doar sa vadă cum e cu alta, ce are special sau nu și uite asa ia rupt sufletul în doua și a marcat o viata de om încât nu își mai poate reface viata cu altcineva din cauza ca nu mai crede în niciun bărbat. Un suflet fragil poate fi rupt în bucatele mici și nu își mai poate revenii vreodată după dezamăgirea pe care a avut-o cu un bărbat pe care la iubit enorm însă el a vrut doar sa vadă cum e cu alta. Curiozitatea lui o distruge pe ea în interior. Însă oare el are inima? Se gândește vreodată la sufletul meu? Hmmm greu de spus. Atât îmi doresc sa fie fericit cu cine vrea dacă cu mine nu a vrut și nu sa putut. Ii doresc numai bine de acum încolo. Sa poată iubi și el cum l-am iubit eu pe el și atunci sa își dea seama ce a făcut cu mine. Doresc tuturor femeilor care au parte de asa o dezamăgire sa poată merge înainte și sa fie fericite ele cu ele însuși pentru ca nu merita un bărbat sa suferi pentru el. Mai ales unul care își bate joc de sufletul tău. Va îmbrățișez dragele mele și numai bine va doresc

   Reply
  3. Madalin 05th noiembrie 2016 at 22:32 -

   Nu știu de ce se fac aceste comparații, toți suntem la fel , cu toții suntem atrași de anumite chestii și ne ,, dam în vant” după anumite femei sau bărbați, sunt de părere ca noi toți suntem curve în felul nostru , am văzut prea multe curve și prea multi curvari ca sa zic ca femeile sunt diferite , nu va mai cacați pe voi cu astfel de rahaturi , și tu ești o curva ca și mine ( Ana)

   Reply
  4. Anya 06th octombrie 2016 at 17:21 -

   Bărbatul este mai femeie decât toate femeile la un loc…. femeia își recunoaște greșelile își știe lungul nasului si recunoaște și atunci când inseala. Asta pentru că sunt sincere. Un bărbat nu ar recunoaște nici să îl omori?

   Reply
  5. eu 07th august 2016 at 22:03 -

   Oooo!!!! Nimic mai adevarat! Desi sunt femeie, sustin intru totul ce ai spus. Te felicit!!! Din motivul asta, un barbat nu mai crede in femeia care poate e diferita si uite asa se pierd 2 oameni ce impreuna puteau fi diversi si frumosi. Eh, si uite de aia si un barbat mai apoi se razbuna pe urmatoarea, puurtand in suflet teama, ia totul in batjocura sau in indiferenta totala. Femeia se mai vindeca, cu trecerea timpului, e facuta de asa natura incat sa invete sa creada si sa viseze din nou, insa barbatul ramane marcat, purtand un suflet gheata, ranind la nesfarsit chiar si pe cine nu ar merita. Amintindu-si de acea anume ” ea ” . Numai bine!

   Reply
  6. RST 19th aprilie 2016 at 08:23 -

   Napoleon spynea: „Toate femeile sunt curve.Inafara de mama si sora,dar sa nu uitam ca si ele sunt femei”

   Reply
   • G 04th august 2019 at 20:50

    Mdaaa și el ce era??? Haha

    Reply

  Leave a Reply