Se întâmplă ca cei care te-au făcut să plângi să se întoarcă la tine cu ochii în lacrimi.

                                    Se întâmplă ca cei care te-au făcut să plângi să se întoarcă la tine cu ochii în lacrimi.

                                    N-au fost doar lacrimi, nu te-au făcut doar să plângi, ţi-au adus suferinţă în suflet, te-a durut tare şi nu ştiai dacă să rămâi sau să pleci, nu ştiai dacă să mai iubeşti sau să te retragi uşor de acolo de unde nu îţi mai este apreciată prezenţa. Sunt oameni care îţi oferă un minim de fericire pentru a te aduce mai aproape de ei, ca mai apoi să te rănească mai uşor. Eu nu ştiu dacă îi rănim tocmai pe cei pe care îi iubim, dar nu aş prea crede. Ţi-ai promis că ai să devii nepăsătoare în legătură cu toţi cei care te-au rănit, că o să ierţi, dar n-o să uiţi în veci pentru a nu repeta aceleaşi greşeli, pentru a nu jeli aceleaşi lacrimi.

                                    Şi uneori se întâmplă ca după o vreme, după ce te-ai liniştit şi ai iertat, după ce ai uitat ce îţi promisesei, se întâmplă să îţi bată la uşa sufletului, cu ochii în lacrimi, îngenuncheaţi de durere şi umili, tocmai aceia care te făcuseră pe tine să suferi. Ar trebui să le trânteşti uşa în nas, să fii indiferentă, să îi laşi să se descurce, la fel cum te-ai descurcat şi tu, singură, atunci când ei nu ţi-au fost alături. Ar trebui să îţi aminteşti că ţi-ai promis ceva în legătură cu ei. Dar pe tine nu te rabdă sufletul să fii nepăsătoare la durerile altora, deşi sunt aceiaşi care ţi-au adus ţie durerea în suflet. Tu alini şi pui pansamente calde peste răni care ustură şi dor cu fierbinţeli în suflet. Tu laşi în spate trecutul şi speri că se va schimba totul, că oamenii şi-au învăţat lecţiile pe care viaţa li le oferă… Dar de unde?! Aşteaptă să se vindece şi vor pleca fără să îi poţi întoarce din drum, dar a doua oară vei face ce trebuie, vei încuia uşa. Aşa sunt oamenii, te rănesc, iar mai apoi vin să-i vindeci şi după ce i-ai vindecat te uită de parcă n-ai fi existat.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply