Scumpa mea, te vinzi cam ieftin!

                                         Scumpa mea, te vinzi cam ieftin! Eu, ca femeie, doar pot să cred asta, dar ei ca bărbaţi cu siguranţă ştiu. Poate ai tu impresia că îi poţi învârti pe degete şi îi poţi băga sau scoate de sub papuc atunci când ai chef, dar nu toţi bărbaţii sunt proşti, la fel cum bineînţeles există multe femei mai deştepte ca tine care pot atrage un bărbat altfel decât cum o faci tu. Bărbatul care ştie ce vrea învaţă şi cum să obţină, iar dacă tu ştii ce vrei, dar ţi-e greu să ceri, te va citi el din priviri, stai liniştită. Şi pe cât de scumpă vrei să pari prin mişcări, prin atitudinea aceea de prefăcută înaltă calitate sau prin gesturile intenţionat delicate, pe atât de ieftin te vei vinde, pe atât de uşor îi va fi să te aibă exact aşa cum vrea el.

                                         Eşti genul acela de femeie care nu va fi niciodată o alegere, ci doar o opţiune dintre multe altele. Eşti genul acela de femei care nu va dori nimic serios în viaţa ei, iar când vei vrea să te aşezi şi să te linişteşti, te vor şti toţi drept o neserioasă care nu valorează prea mult. Noi avem impresia că doar femeile pun etichete, dar le punem ca să avem ce da la o parte pentru că ne putem schimba părerile cu mare uşurinţă, dar şi bărbaţii pun etichete şi nu le mai dezlipeşte nici dracu’ de acolo unde le-au pus.

                                         Şi la un moment dat în viaţa voastră veţi spune că noi, cele care alegem să stăm mai în spate şi să privim cum vă faceţi numerele banale, suntem proaste, că nu ştim să trăim viaţa şi că o ardem aiurea sau că pierdem timp. Ei na?! Mai bine s-o ardem noi aiurea în timp ce voi vă ardeţi inutil pe unde apucaţi. Vine o vreme în care toate se echilibrează şi viaţa îşi urmează cursul. În acea vreme noi, cele care nu ştim să trăim, ne aşezăm la casele noastre, iar voi, cele care n-aţi pierdut timpul degeaba, vă condamnaţi pentru că n-aţi ştiut să fiţi femei cu valori, nu vreau să spun de valoare.

                                         Aşa că, spumpa mea, dacă te vinzi, un bărbat nu te va aprecia niciodată, nici nu te va iubi, doar te va folosi ca pe ceva ieftin.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply