Scrisoarea unui bărbat care a învăţat să respecte femeile.

                               ,,În ultima vreme au ştiut toţi doar să te rănească, nu a vrut nimeni să te mai şi vindece. Iubirea e ceva ce ar trebui să primim ca o consecinţă a faptului că suntem oameni frumoşi, că le vrem binele celorlalţi şi că îi iubim, dar, din păcate, nu e aşa. Iubirea a rămas doar ceva după care tânjim cu nesaţ, ceva de care avem nevoie ca să fim fericiţi.

                               Ai destule pe suflet, aşa-i? Te-au rănit destui? Ai adunat dezamăgiri şi regrete. Încă te mai întrebi dacă nu cumva e vina ta, dacă nu cumva ai fi putut face mai multe pentru a păstra anumiţi oameni lângă tine, pentru a evita unele despărţiri. Încă mai regreţi faptul că nu ai luptat mai mult, dar cât să lupţi, femeie? Cât să lupţi pentru oamenii care nu luptă pentru tine? Nu ai obosit să pui suflet mereu şi mereu să rămâi fără el?

                               Te-au rănit destul. Hai să vedem ce-ai pe suflet, ce te mai doare. Învaţă să nu le mai dai tuturor şansa să te rănească. Unii nu vor ezita deloc să o facă… Să ştii că ar trebui să înveţe şi ceilalţi câte ceva. Omul care te-a rănit ar trebui să înveţe că trebuia să te respecte. Numai respectând o femeie o poţi iubi cu adevărat şi poţi fi sincer cu ea. Numai respectând o femeie poţi evita să faci greşeli care să o doară. Şi numai respectând o femeie vei putea să vezi câte sacrificii face ea pentru tine, fără să crezi că ele de fapt ţi se cuvin. 

                               Bărbaţii ar trebui să înveţe să respecte mai mult femeile pentru ceea ce ele sunt capabile să le ofere, pentru iubirea pe care le-o poartă. Poate, le-ar greşi mai puţin. Iar femeile ar trebui să înveţe să se respecte mai mult, să se iubească mai mult. Poate, ar fi mai greu de rănit. Poate nu ar mai da oricui şansa să le rănească.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts