Scrisoare unui bărbat care apreciază femeile către ceilalţi bărbaţi.

                                ,,Cred că am început să trăim printre prea mulţi bărbaţi care nu mai au habar să fie bărbaţi pentru că au uitat să respecte şi să aprecieze femeile pentru ce sunt ele de fapt, pentru ce ne oferă şi pentru cât ne iubesc. Trăim printre iresponsabili imaturi care au impresia că au descoperit ce înseamnă să ,,trăieşti”. Să-mi spună şi mie ce înseamnă pentru că am impresia că mă vor contrazice. 

                                Fiţi atenţi, dacă ştie să îşi deschidă picioarele în faţa ta, nu e nimic special, toate pot. Dar să vezi cât de frumos e când îşi deschide sufletul. Să vezi atunci plăcere şi fericire. Crezi că dacă poţi dezbrăca uşor o femeie eşti cine ştie ce bărbat? Vezi să nu. Încearcă să îi dezbraci sufletul şi atunci ai să vezi cât e de greu. Atunci ai să vezi de ce sunt femeile greu de înţeles. Atunci ai să-ţi dai seama, poate, cât de mici suntem în comparaţie cu ele şi cu sufletele lor.

                                Vă cultivaţi constant nevoia de a demonstra că voi puteţi şi începeţi să puneţi mai mult preţ pe cantitate decât pe calitate. Credeţi că îi pasă cuiva cu adevărat cu câte femei aţi făcut sex? Nu îi pasă nimănui. Doar vă hrăniţi orgoliile seara la o bere în oraş şi vă daţi mari. De multe ori umflaţi numărul şi condimentaţi prea mult poveştile doar ca să fiţi priviţi cu un gram de invidie. Şi la finalu’ serii ştiţi ce o să fie? Toţi cei pe care credeţi că i-aţi aburit îşi vor spune că aberaţi, ce dracu’, doar sunt şi ei bărbaţi, ştiu cum stă treaba.

                                Vei merge pe stradă şi îi vei privi pe unii cu verighete pe degete, cu soţiile de mână şi copiii alături. Îi vei vedea zâmbind, fiind fericiţi şi aducând fericire în vieţile celor pe care îi iubesc. Ce vei simţi atunci e adevărata invidie, mă, nu o găseşti la cei în faţa cărora te lauzi cu nu ştiu câte femei.

                                Daţi-le dracului de nopţi pierdute aiurea, de femei care se vând pentru o seară, de imaturităţi şi prostii. Când nu te aşteaptă nimeni acasă, când nu te întreabă nimeni dacă eşti bine, când nu îţi poartă nimeni de grijă şi nu te sărută nimeni pe frunte atunci când ţi-e greu, nu eşti liber şi nici fericit. Eşti un prost pentru că nu ştii să apreciezi ce poate face o femeie, ce îţi poate oferi ea.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts