Scrisoare pentru oamenii care nu m-au părăsit niciodată.

                               Știu că în viață ar trebui să facem mai multe decât spunem. Să demonstrăm prin fapte, nu prin cuvinte. Dar mai știu și câtă nevoie avem uneori de un Mulțumesc sau de un sincer Te iubesc. Știu cât de mult putem tânji în anumite momente după câteva vorbe care să ne mai dea putere, curaj, fericire. 

                               Acest mesaj e pentru toți acei oameni din viața mea care mi-au rămas alături indiferent de cât de greu le-ar fi fost, e pentru toți cei care m-au ajutat să devin omul de azi și să pot zâmbi, deși mai am mult până să obțin tot ce îmi doresc. Acest mesaj e pentru acei câțiva oameni care de multe ori au renunțat la ei înșiși pentru a-mi fi alături și pentru a mă sprijini, se știu ei care sunt.

                               Voiam să vă spun că vă mulțumesc! Vă mulțumesc pentru încurajări și pentru că nu m-ați lăsat să cad și pentru că, atunci când am făcut-o, ați fost lângă mine gata mereu să mă prindeți de mână și să mă aduceți pe drumul cel bun! Vă mulțumesc pentru zilele și nopțile petrecute ascultându-mă, dându-mi sfaturi și amintindu-mi că nu sunt singură! Vă mulțumesc pentru că sunteți voi înșiși și pentru că sunteți perfecți! Perfecți pentru mine. 

                               Și vă iubesc! Vă voi păstra mereu în suflet, la fel și amintirile pe care le avem. Nopțile pierdute. Cafelele băute. Încurajările. Zâmbetele. Fericirea din fiecare nou început. Toate astea și încă multe altele. Se întâmplă să nu găsim iubirea la cei care am vrea noi să ne iubească, iar în acele momente ne dăm seama că asta înseamnă că nu avem nevoie de fapt de acei oameni. Cei de care avem într-adevăr nevoie, ne iubesc deja. Iar noi îi iubim înapoi. Oamenii importanți rămân, ceilalți pleacă. Iar voi ați rămas. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts