Scrisoare către cel care m-a rănit

                                                   ,,Voiam să îţi spun că te-am iertat. Te-am iertat pentru toate acele momente de indiferenţă în care m-ai făcut să îmi dau seama că merit mai mult. Te-am iertat pentru toată iubirea pe care n-ai putut să mi-o oferi căci astfel am realizat că lângă tine nu voi putea cunoaşte fericirea niciodată. Te-am iertat că mi-ai luat sufletul şi după ce nu ţi-a mai fost de folos, după ce n-au mai rămas decât rămăşiţe, praf şi bulbere de sentimente din el, mi l-ai aruncat înapoi în piept fără să îţi pese de el, fără să îţi pese că ai făcut ce-ai vrut din el numai datorită faptului că te-a iubit enorm. Te-am iertat pentru acele lacrimi pe care le-am vărsat din cauza ta, dar şi pentru cele pe care nu mi le-ai şters de pe obraz.
Am invatatcă nu trebuie să plâng pentru oricine. Nu oricine îmi merită lacrimile. Te-am iertat pentru acele nopţi în care dormeam singură în pat deşi tu erai lângă mine pentru că am început să urăsc acea singurătate şi am ales să o părăsesc… Şi pe ea, dar şi pe tine.Te-am iertat pentru clipele în care aş fi dat orice numai să-mi fii aproape cu o îmbăţişare şi alături cu un gând sau o vorbă bună, iar tu te-ai făcut pur şi simplu că plouă. Te-am iertat pentru toate motivele pe care mi le-ai dat ca să mă izgoneşti de lângă tine căci astfel am reuşit să mă apropi mai mult de mine însămi.

Te-am iertat că nu m-ai iubit. Fiecare gest pe care l-ai făcut ca să mă îndepărtezi m-a făcut să relizez că merit mai mult şi că tu meriţi pe altcineva… La fel şi eu… Te-am iertat… Şi vreau să îţi mulţumesc. N-ai reuşit să-mi oferi fericire, dar indiferenţa ta m-a condus către fericirea de acum. M-a condus către cel care mă iubeşte. Poate vei găsi şi tu fericirea, dar cel mai important, poate vei şti să o şi oferi !”

Foto: We Heart It

large (56)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply