Să-ţi faci amintiri şi să te doară fix în cot de ce cred sau spun ceilalţi pentru că tu rămâi cu amintirile, nu cu părerile lor.

                                    Să-ţi faci şi amintiri frumoase, din alea pe care să le fluturi în vânt pe la petreceri în faţa acelora care privesc cu invidie că ele n-au. Să-ţi faci şi amintiri îndrăzneţe, din alea pe care să n-ai curaj să le spui nimănui pentru că e mai bine să nu ştie şi alţii, fraierii care judecă în lipsă. Dar să nu uiţi amintirile alea care te-au făcut o femeie mai bună, alea care te-au îngenuncheat la un moment dat, alea pe care ai fi vrut cândva să le uiţi. În orice caz, să trăieşti totul ca şi cum n-ai avea nimic de pierdut, iar dacă pierzi să nu-ţi faci griji, eşti genul de femeie care după ce-şi rupe picioarele poate să meargă din nou pe tocuri. Eşti genul de femeie căreia după ce i se frânge inima i se face poftă de adevărată iubire, nu doar de minciuni şi iluzii prosteşti. În orice caz, viaţa e prea scurtă ca s-o pierzi cu ce crede X şi cu ce spune Y, aşa că fă-ţi amintiri, draga mea, încât să nu-ţi pară rău c-ai trăit. Să ştii că e mai bine să regreţi că ai făcut ceva, decât să regreţi că n-ai făcut. Dar cel mai bine e să nu regreţi nimic.

                                    Nu pune suflet pentru toţi zgârciţii care doar aşteaptă să le dai până nu mai rămâi cu nimic, iar apoi pleacă pentru că nu mai au nimic de luat. Ai grijă cu cine-ţi faci amintiri pentru că nu sunt mulţi aceia care merită să-ţi aminteşti de ei. Dar cu toate astea fă-ţi amintiri pentru că nu se ştie niciodată când, însă tuturor ne vine rândul să trăim din amintiri. 

                                    Să-ţi faci amintiri şi cu acela pentru care ţi-ai da sufletul, dar şi cu acela pe care ştii că în cele din urmă ai să-l laşi în urmă pentru că nu e ceea ce doreşti de la viaţă. Să-ţi faci amintiri, femeie, pentru că din amintiri e făcută viaţa, iar fericirea se retrăieşte în amintiri. Uneori ele sunt singurele care te aduc aproape de oameni pe care nu poţi să-i mai ai.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply