Să te vedem pe tine cât eşti de bun la a te ridica de jos. Te-a trântit bine? Cum e atunci când doare, la fel ca atunci când răneşti? Succes cu durerea… Să ştii că e foarte a dracu’.

                                     Ai plecat liniştit cândva. Nu ţi-a păsat că doare. Că m-ai rănit. Nu ai avut timp să mă întrebi uneori ce mai fac sau cum o mai duc. Nu ai vrut să ştii dacă mi-am revenit sau dacă mai pot spera vreodată în iubire aşa cum o făceam cândva. Ţi-ai văzut liniştit de viaţa pe care o duceai, ţi-ai alinat dorurile şi durerile prin braţele altora. Nu ţi-a păsat cine alină dorurile pe care le-ai lăsat tu în urmă. N-ai vrut să ştii cum se vindecă durerile pe care mi le-ai trântit în suflet.

                                     Ţi-ai găsit în sfârşit adevărata fericire. Ai devenit dependent de ea. O aveai sub piele, în suflet, în minte. Îi trimiteai la fiecare secundă gânduri şi nu te mai săturai s-o priveşti. O sorbeai din priviri şi-i duceai dorul imediat ce îţi pleca de sub ochi… O iubeai, dragul meul. O iubeai mult. Era femeia ta şi o visai alături de tine pentru totdeauna. Nici nu-ţi imaginai viaţa fără ea… Şi totuşi n-a împiedicat-o nimic să plece, aşa-i? 

                                     Te-a lăsat cu un gust amar în suflet. Ajunsesei undeva pe la etajul douăzeci şi n-a avut milă. Te-a trântit de acolo de sus direct pe asfaltul rece. Ai început să amorţeşti de durere de suflet. Nu mai simţi nimic. Nu mai ai cu ce, ţi-a luat sufletul cu ea şi nici nu-i pasă. A plecat fără să privească înapoi. Parcă îi era teamă să nu găsească motive pentru a se întoarce, aşa-i? Eu te înţeleg, dragule. Eu ştiu cum e. Eu am trecut prin tot ce treci şi tu acum pentru că acelaşi gust amar mi l-ai lăsat şi tu mie în suflet cândva. Eu ştiu… Deşi n-aş vrea. 

                                     Să te vedem pe tine cât eşti de bun la a te ridica de jos. Te-a trântit bine? Cum e atunci când doare, la fel ca atunci când răneşti? Succes cu durerea… Să ştii că e foarte a dracu’. La fel ca mine! Eu mi-am revenit şi urc din nou, dar singură. Deocamdată nu am de gând să risc să mă mai doboare cineva. Totuşi sper să risc cât mai curând alături de omul potrivit. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply