Să te iubească nu îi e greu deloc, doar nu îl doare gura. Să-ţi demonstreze e mai greu.

                                    Realizezi că te-a iubit cu vorbe şi că te-a minţit cu sentimente pe care nu le are. Realizezi că ai trăit cu impresia că nu poate niciunul să simtă tot ce simte el pentru tine, dar că n-a fost sincer, aşa cum ai fi vrut tu să fie. Ştii cum e? Te iubeşte mult pentru că nu-l doare gura. Îţi spune, îţi declară, îţi promite, îţi face şi nu îţi face nimic. Nu îţi demonstrează nimic. Dar tu eşti naivă, femeie, atunci când iubeşti. Tu îi crezi orice pentru că mai întâi de toate crezi în el şi te ignori pe tine atunci când îţi spui că lipseşte ceva. Tu eşti naivă pentru că pui mare preţ pe suflet şi nu te mai gândeşti prea mult de altceva. Din naivitatea ta inconştientă cauţi puterea să-l crezi de fiecare dată şi să-l iubeşti tot mai mult, deşi ar trebui să-l iubeşti tot mai puţin.

                                    Să-i demonstreze tot ce spune e greu. Nu are tragere de inimă. Nu vrea şi nu poate. Îi merg toate bine, chiar foarte bine atât timp cât ea e naivă şi-l crede fără să insiste prea mult asupra dovezilor de care are nevoie sufletul său pentru a fi împăcat cu ideea că iubeşte pe cine trebuie. Dar ea se trezeşte, scapă de naivitate şi îşi intră în pielea de femeie cerebrală pe care n-o duci cu zăhărelul prea uşor. Începe să-ţi ceara toate acele convingeri de care are nevoie, acelea pe care nu i le oferisei. Începe să se convingă de faptul că tu nu faci prea multe pentru ea, faci totul cam pentru tine. Îşi intră în pielea de femeie hotărâtă care nu pierde vremea aşteptând oameni care n-au de gând să vină niciodată, dar promit insistent că o vor face. Îşi dă seama că n-o meriţi din cauză că ea nu merită doar vorbe… Şi-ţi dai seama că te-a iubit doar din vorbe… Doar nu îl durea gura…

                                    Să te iubească nu îi e greu deloc, doar nu îl doare gura. Să-ţi demonstreze e mai greu.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. Economics tutor Sg 17th iulie 2018 at 08:57 -

   Nicely written and a great post. Great fun . X back teacher more info – website please visit

   Reply
  2. Dorin 20th februarie 2016 at 19:21 -

   E adevarat ce spui tu acolo?

   Reply

  Leave a Reply