Să știi că poți pleca departe de mine, oriunde vrei, oriunde crezi că n-am să pot ajunge, dar nu te vei putea ascunde niciodată de ceea ce simți atâta vreme cât sufletul ți-e încă aici și refuză să plece. 

                         Poți minți pe oricine, cu orice, la un moment dat în viață. Singurul om pe care nu îl vei putea minți ești tu. Pe tine nu te poți minți. Deși vei încerca de-a lungul timpului, cu siguranță. Și aș vrea să îți spun ceva… Să știi că poți pleca departe de mine, oriunde vrei, oriunde crezi că n-am să pot ajunge, dar nu te vei putea ascunde niciodată de ceea ce simți atâta vreme cât sufletul ți-e încă aici și refuză să plece.

                         Nu îi poți impune sufletului ce să facă, cum să simtă. Nu îți poți impune ție ce fel de sentimente să ai. Poți încerca să negi ceea ce simți în speranța că negându-ți sentimentele se vor diminua și vor dispărea mai ușor. Poți încerca… Dar cel mai probabil nu vei reuși pentru că nu așa funcționăm. Și cu cât încercăm mai mult să uităm, cu atât ne amintim mai mult. 

                         Un om puternic nu fuge de responsabilități, de sentimente. Le înfruntă, le trăiește. De ce să fii laș? 

                         Dar a fost alegerea ta să pleci. Cine știe?! Unii pur și simplu nu sunt pregătiți, se simt prea mici pentru sentimentele lor sau se sperie ușor. Știi… Noi femeile preferăm bărbații care nu se tem de iubire, care nu fug ușor. Ne plac bărbații care luptă atât pentru noi cât și pentru tot ce am construit împreună. Noi nu ne așteptăm să fie ușor, dar avem nevoie de voi pentru a face lucrurile să meargă. E greu să duci de unul singur întreaga responsabilitate și toată iubire dintr-o relație. 

                         Ne-am săturat de bărbați care nu sunt suficient de maturi încât să ia lucrurile în serios și să nu se sperie de responsabilitățile unei relații frumoase care poate avea continuitate. Nu poți fugi de tine, de ceea ce știi și vrei să negi, de ceea ce simți și vrei să uiți. 

 

 

Foto: sept commercial

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts