Să ştii că nu trebuie să trăieşti ceva ce-ţi face rău de dragul nimănui!

                                                           Să ştii că nu trebuie să trăieşti ceva ce-ţi face rău de dragul nimănui!

                                                           Dacă acel cineva nu te face fericită, nu cred că trebuie să mai ai vreo reţinere în a renunţa la a-i oferi prezenţa ta în viaţa sa. Eşti şi tu om până la urmă, aşa-i? Ai şi tu nevoie de iubire, de căldura unui suflet la care să te întorci acasă. Ai şi tu nevoie de linişte şi de o îmbrăţişare sinceră atunci când simţi că se prăbuşeşte totul în jurul tău. Ştii, sub protecţia unei îmbrăţişări se poate dărâma totul din temelii, nu contează. Nu te va răni nimic şi vei putea începe totul de la capăt, numai să vină acea nenorocită de îmbrăţişare…

                                                           Se întâmplă totuşi să nu vină şi se întâmplă să ai nevoie de ea mai mult decât orice. Se întâmplă să ai nevoie de un om care nu face decât să se lase aşteptat. Se întâmplă ca tot ce ai iubit la un om să se schimbe şi ca acel om să devină cineva pe care nu-l mai poţi recunoaşte şi alături de care nu mai poţi trăi. Se întâmplă multe într-o viaţă scurtă şi mult prea grea pentru sufletele firave ale unor oameni buni.

                                                           Cred că sunt mulţi oameni care îţi pot merita fericirea din moment ce ţi-o desenează pe chip şi ţi-o sădesc în suflet, dar nu cred că există vreun om care să-ţi merite tristeţea, supărările şi lacrimile, nu cred! Mai cred că se pot face felurite sacrificii atunci când iubirea şi relaţie merită, atunci când merită mai ales omul, dar toate până la a-ţi sacrifica fericirea de dragul unuia căruia nu-i pasă. Nu mi se pare corect şi nu mi se pare normal, deşi cei mai mulţi ne sacrificăm fericirea pentru a salva ce mai putem din relaţie, asta până când realizăm că totul e în zadar. Să ştii că nu trebuie să trăieşti ceva ce-ţi face rău de dragul nimănui! Nici chiar de dragul tău pentru că orice rău care îţi face bine, în cele din urmă tot de distruge pe interior.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply