Să ştii că nu m-am prăbuşit. Doar m-am aşezat jos, comod şi aştept să te întorci. Te vei întoarce. Când te voi zări am să mă ridic şi-am să plec fără să te mai privesc.

                                                                     Să ştii că nu m-am prăbuşit. Doar m-am aşezat jos, comod şi aştept să te întorci. Te vei întoarce. Când te voi zări am să mă ridic şi-am să plec fără să te mai privesc. Să nu-mi spui că ai putea să nu te întorci, ai putea, dar chiar şi aşa, îmi va fi uşor să merg mai departe. Mă doare sufletul, dar m-ar durea mai tare să ştiu că am continuat să îi duc dorul unuia căruia nu i-a păsat sau i-a păsat prea târziu.

                                                                     Vreau să înveţi o lecţie şi dacă nu o înveţi de la mine, nu ştiu de la cine ai putea. Nu ies toate aşa cum vrei tu. Tu o vrei şi pe ea, dar şi pe mine. Pe mine mă vrei aici, mă vrei mereu aici şi nu m-ar deranja asta dacă nu ar fi alte dorinţe de-ale tale pe care eu nu le accept. Ai impesia că orice s-ar întâmpla eu am să continui să te aştept acasă fără să-mi pese sau fără să fiu afectată în vreun fel de ce faci tu când eşti plecat. Relaţia ideală pentru un bărbat? Nu şi pentru o femeie.

                                                                     Am plecat. Nu foarte departe. Ţi-am lăsat şansa să te întorci, dar asta nu înseamnă că sunt dispusă să te iert şi să iau totul de la zero cu tine. Vreau să te întorci doar ca să-ţi demonstrez că nu vor ieşi toate aşa cum îţi doreşti tu şi că ce nu faci atunci când e momentul potrivit, nu mai faci deloc. Dacă nu iubeşti atunci când eşti iubit, degeaba mai iubeşti apoi. Dacă te aştept nu înseamnă că sunt prăbuşită de dorul tău, mi-e dor doar pentru că încă nu am încetat de tot să te iubesc, dar nu de dor m-am prăbuşit. M-am aşezat din ambiţie şi poate pentru amuzament. Merit să-mi fac moftul ăsta… Sau poate nimeni nu-l merită, dar ar fi timpul să se mai întâmple şi aşa cum vreau eu, nu doar cum vrei tu.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. Denisa 11th iunie 2018 at 13:11 -

   True

   Reply
  2. Mirela 19th iulie 2016 at 17:55 -

   Imi place la nebunie cum scrii!!!

   Reply

  Leave a Reply