Să știi că nu aș schimba nimic din tot ce a fost între noi. 

                           Nu aș schimba nimic. Nimic din ce am trăit, din ce am visat, din ce am iubit. Nu aș schimba. Pentru că îmi place cine sunt astăzi. Nu contează că sunt atâția oameni care îmi găsesc defecte. Le știu și eu, dar am învățat să le accept. Nu aș schimba nici greșelile pe care le-am făcut din naivitate sau din simplă prostie de moment pentru că mi-au oferit lecții importante de care aveam mare nevoie. Nu aș schimba nici acele momente în care am ezitat și am pierdut, acele nopți în care am visat și acele zile în care nu am făcut nimic pentru a-mi îndeplini visurile pentru că așa mi-am dat seama că nu voi avea întotdeauna tot timpul din lume la dispoziție pentru a face ceva. 

                           Nu aș schimba nimic, nici ceea ce a fost între noi. A fost frumos. Trebuie să recunoaștem că a fost frumos și că avem amintiri al naibii de frumoase și că pe unele dintre ele le vom ști doar noi, iar secretele astea ne vor lega pe veci. Nu aș schimba nici certurile, reproșurile, lacrimile, durerea. Nu aș schimba nimic. Pentru că din toate astea am avut câte ceva de învățat. Am învățat să iubim mai responsabil, să fim noi înșine mai responsabili atât cu propriile suflete, cât și cu ale celor de lângă noi. Am învățat să ne lăsăm duși de val fără a ajunge de fapt în derivă. 

                           Suntem cine suntem azi nu doar datorită lucrurilor bune care ni s-au întâmplat, a deciziilor corecte sau a oamenilor potriviți pe care i-am întâlnit când trebuia. Suntem cine suntem și datorită alegerilor greșite, a problemelor pe care le-am avut, a prieteniilor false, a iubirilor eșuate și a oamenilor care ne-au frânt. 

                           Nu regret nimic. Și aș trăi totul din nou la fel cum am făcut-o prima oară. 

Foto: Jez Timms

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts