Să știi că ești frumoasă!

                          Ești frumoasă! Și ar trebui să îți dai seama de asta fără mai pui vreun ,,dar” înainte, fără să mai cauți prin raftul cu defecte și fără să îți pese că uneori mai greșești. Ești frumoasă și nimeni nu îți va putea lua niciodată asta, nici măcar timpul pentru că ești frumoasă cu totul, nu doar la suprafață, pentru că mai crezi încă în oameni și pentru că le dai motive să creadă în tine. 

                          Ești frumoasă dimineața, nemachiată și nearanjată, cu părul ciufulit. Naturală. Pentru că nu ai nevoie de produse scumpe ca să fii minunată. Tu ești frumoasă când zâmbești și iubești și ești tu însăți. Cei care nu pot vedea asta, nu sunt oamenii tăi. Și tu nu ești pentru ei. 

                          Tu nu ești pentru oricine. Ești frumoasă când dansezi pe melodia ta preferată, în public, deși, poate, nu știi să dansezi. Ești frumoasă când te oprești din a face ceva pentru a ajuta pe altcineva. Când ierți sau când încurajezi pe cineva să facă ce-i place. Când citești în timp ce toți ceilalți sunt afundați în viețile lor virtuale mai mult decât ar fi cazul. 

                          Ești frumoasă când îți muști buza de jos sau când îți aranjezi ochelarii. Când îți învârți fără să vrei șuvițele de păr pe deget sau când nu mai ții minte unde ai lăsat ceva. Ești frumoasă când vorbești, dar și când taci. Ești frumoasă când te preocupă oamenii pe care îi iubești mai mult decât propria persoană. Sau când nu îți pasă de ce cred ceilalți despre tine. 

                          Ești frumoasă când ești tu însăți. Așa cum vrei tu să fii, nu vor cum alții. Ești frumoasă când nu renunți sau când nu te pierzi cu firea. Tu ești frumoasă pentru cine ești, pentru ce inspiri, pentru cum ești, nu doar pentru că arăți într-un anume fel, ci pentru tot ceea ce reprezinți. Să nu uiți asta. 

Foto: Pete Bellis

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts