Să ştii că ea n-are ce să caute la picioarele tale dacă eşti atât de fraier încât n-o poţi ţine în braţe.

                                      Să ştii că ea n-are ce să caute la picioarele tale dacă eşti atât de fraier încât n-o poţi ţine în braţe.

                                      Bărbaţii deştepţi îşi ţin femeile în braţe, de mână, le păstrează aproape, le iubesc, nu sunt ei perfecţi şi nici ele nu sunt, dar se fac fericiţi reciproc şi le merge bine în cuplu. Bărbaţii proşti, fără să luăm totul literalmente, nu sunt în stare să iubească, nu pot sau nu vor e strict problema lor, e doar vina lor şi atât. Bărbaţii proşti îşi vor femeile la picioare, îşi doresc ca ele că le hrănească orgoliul şi mândria, vor să se simtă bărbaţi, dar ar trebui să se simtă aşa cum sunt de fapt, adică fraieri.

                                      De ce să vrei să arunci pe jos ceea ce ar trebui să ţii în braţe? De ce să ştergi podele cu ceva ce ar trebui să-ţi pui pe suflet? De ce? Ţi-aş spune eu de ce, dar te-ai supăra pentru că ţi-aş răni mândria şi orgoliul, nu?

                                      Ea n-are ce să caute la picioarele tale, dar dacă ai s-o obligi să ajungă acolo, se va regăsi pe ea şi îşi va da seama că trebuie să uite de tine. O vei învăţa să se ridice doar ca să-ţi arăte cu cât de mult e ea mai presus decât tine, cu foarte mult, şi fără tocuri şi fără să se ridice pe vârfuri.

                                      Femeia, dacă nu-ţi stă în braţe sau alături, nu e ta şi nu va fi dacă nu te duce capul, dar mai ales sufletul. Nu mai fiţi, dragilor proşti cu sufletul, în iubire. Nu mai subestimaţi femeia şi nu vă mai suprastimaţi pe voi. Repet, mă refer strict la cei care s-au simţit atacaţi. Pentru aceia au fumat femeile multe regrete şi au băut multe pahare de otravă de dor. Pentru ceilalţi, mă înclin! Se pare că nu mulţi sunt capabili să-şi ţină femeile în braţe, acolo unde le este locul de fapt.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply