Să știe să îmi deseneze pe față zâmbete și să-mi tatueze pe suflet iubiri, amintiri. Asta vreau. 

                         Să mă iubească asumat. Cum mi-a spus, cum mi-a promis. Nu să renunțe pe parcurs fără să aibă vreun motiv anume. Să mă facă fericită și nu doar pentru poze, nu doar de fațadă. Să mă facă fericită pentru mine, pentru el. Să nu închidă capitole acolo unde încă am mai avea ce scrie și să nu dea pagina dacă nu m-a terminat de citit doar pentru că s-a plictisit. 

                         Să știe să îmi deseneze pe față zâmbete și să-mi tatueze pe suflet iubiri, amintiri. Asta vreau. Să fie bărbat cum nu mi-au fost alții. Să mă vadă așa cum sunt, dar nu la suprafață, ci în profunzime. Și să nu renunțe ușor. Doar oamenii slabi renunță ușor. Cei puternici nu se lasă descurajați ușor, nu pleacă până nu au văzut tot, până nu au iubit tot, până nu au cunoscut  tot. Eu știam că bărbații sunt puternici. Mi s-a demonstrat că nu toți. Că nu mulți. Și că majoritatea lor sunt lași sau leneși sau cine știe?!

                         Pentru o femeie, fericirea e cea mai importantă. Dar depinde ce înseamnă pentru fiecare fericirea. Uneori mi se pare că pur și simplu avem alte așteptări, alte dorințe, că iubim altceva, că ne-ar fi dor de altceva. Cred că îi iubim și rămânem numai alături de cei cu care ni se potrivesc așteptările și convingerile, dorințele și cicatricile, vindecările. Și multe altele. 

                         Eu nu cred că oamenii nu se mai iubesc așa, din senin, dacă s-au iubit cândva. Ori nu s-au iubit niciodată, ori încă se iubesc. Și în ambele cazuri fac o greșeală. Așa că vreau să mă iubească fără să se prefacă și fără să renunțe, asta vreau. Să fie ce nu mi-au fost ceilalți. Să-mi fie mai mult decât ei. 

Foto: Krists Luhaers

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts