Să nu-ţi pară rău de femeia rănită din dragoste… Să-ţi pară rău de bărbatul care răneşte şi e indiferent.

                                    Să nu-ţi pară rău de femeia rănită din dragoste. Se ridică. Învaţă să fie puternică. Pune mai mult preţ pe iubire. Îşi învaţă lecţiile şi apoi e fericită. Femeia rănită din dragoste, de multe ori, nici nu-ţi arată cât de tare o doare sufletul. E demnă şi cu el făcut bucăţele. Se respectă chiar dacă ştie că pierdut o bătălie. Dacă a pierdut, ce? Războiul spre fericire tot în mâinile ei se află, e de datoria ei să semene flori printre mărăcinii care înţeapă dacă vrea să-i fie drumul uşor. Să ştii că nu aşteaptă de la nimeni confirmări că a făcut ce trebuie, să ştii că nu are nevoie de păreri de rău şi de oameni care să-i spună că acela care a făcut-o să sufere a greşit doar pentru că ea e minunată şi nu va găsi niciodată una la fel. Poate nu va găsi una la fel, poate va fi norocos şi va găsi una  mai bună sau douăzeci sub nivelul ei, dar nu-i mai pasă din moment ce e împăcată cu decizia luată şi ştie că lângă acela care a făcut-o să sufere nu mai avea niciun viitor. Să nu-ţi pară rău de femeia rănită în dragoste…

                                    …Să-ţi pară rău de bărbatul care răneşte şi e indiferent. Acela pe care nu-l doare sufletul. El ce să înveţe acum dacă îl doare în cot? O să înveţe mai târziu de la un profesor mai aspru, de la timp… De la acel timp pierdut degeaba. Va învăţa că poţi avea impresia înşelătoare a câştigării multor inimi care să nu-ţi aparţină niciodată cu adevărat. Va învăţa că sufletul nu e un bun, că iubirea nu e o medalie şi că tot ce-ţi dă viaţa îţi poate lua destinul înapoi dacă nu poţi aprecia sau dacă nu poţi înţelege ce ai în palme. Cum să ai parte de suflete frumoase şi fragile dacă tu le scapi pe jos aproape imediat ce ţi le aşează viaţa în palme? Cum? 

                                    Să nu-ţi pară rău de femeia rănită din dragoste… Să-ţi pară rău de bărbatul care răneşte şi e indiferent.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • De data asta ti-ai luat revansa, multumesc, fata de articolul cu durerea in cot.
  Bravo !

 • COMMENTS (17)

  1. Petro 02nd iunie 2016 at 00:24 -

   Frumoase rânduri!

   Reply
  2. Iulian 05th mai 2016 at 13:17 -

   De data asta ti-ai luat revansa, multumesc, fata de articolul cu durerea in cot.
   Bravo !

   Reply
  3. Electrissima 23rd aprilie 2016 at 10:24 -

   Frumos spus! O intorsatura neasteptata de situatie: sa nu-ti para rau de femeia ranita in dragoste, ci de barbatul care raneste.

   Reply

  Leave a Reply