Să nu subapreciezi niciodată puterea gesturilor, oricât de mărunte ar fi ele și a grijii pe care i-o porți persoanei dragi. Poate nu va observa mereu, poate nu îți va mulțumi de fiecare dată, dar toate astea vor face diferența. Așa spui în cel mai frumos mod că iubești.

                          Câteodată ne întrebăm dacă cei de lângă noi chiar observă toate eforturile noastre, dacă ne apreciază toate gesturile. Uneori ne întrebăm dacă ne este apreciată iubirea și dacă nu cumva facem toate astea fără să merite efortul. Totuși, să nu subapreciezi niciodată puterea gesturilor, oricât de mărunte ar fi ele și a grijii pe care i-o porți persoanei dragi. Poate nu va observa mereu, poate nu îți va mulțumi de fiecare dată, dar toate astea vor face diferența. Așa spui în cel mai frumos mod că iubești. Așa câștigi un om pentru totdeauna.

                          În anumite momente ale vieții suntem prea ocupați să mai mulțumim pentru gesturile mici, dar cu o însemnătate enormă, suntem prea grăbiți ca să mai fim recunoscători pentru acel ,,Ai grijă de tine”. Suntem prea dezordonați pentru a observa că dintre toți cei care ne-au promis atât de multe sunt prea puțini cei care s-au și ținut de cuvânt.

                          O îmbrățișare caldă atunci când ți-e rece în suflet, o vorbă frumoasă când în jur e totul urât, un sărut pe frunte când viața e grea și prezența ta când ceilalți se fac nevăzuți sunt gesturi pe care le observăm, de care ne agățăm adesea, dar pentru că am uitat să mai mulțumim. Sunt gesturi cărora ne este greu uneori să le răspundem atunci pe moment, dar ușor mai târziu, când ne vine rândul să fim ce ne-au fost oamenii potriviți.

                          Tuturor oamenilor care s-au regăsit în aceste rânduri și cărora nu li s-a răspuns mereu așa cum s-ar fi așteptat, cum ar fi fost frumos, vreau să le mulțumesc. Uneori e greu să fii un om bun într-o lume nu prea bună. Dar răsplata neașteptată este cea mai mare, cea mai frumoasă. Nu subestima puterea gesturilor oferite din inimă.

Foto: William Recinos

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts