Să nu renunţi niciodată la un om care ar renunţa la tot pentru tine.

                                       Să nu renunţi niciodată la un om care ar renunţa la tot pentru tine. Poate nu-ţi dai seama, dar sunt atât de puţini cei care ar face-o, sunt atât de puţini cei care ar refuza să ia în calcul prezenţa altora doar pentru a se bucura de prezenţa ta… Sunt atât de puţini cei care ştiu să iubească un suflet atât cât merită să fie iubit.

                                       După ce vezi câţi sunt cei care nu pot să păstreze alături de ei un suflet, câţi se numără printre cei norocoşi care de fiecare dată primesc totul fără să-l merite şi fără să aibă habar cât de împliniţi ar trebui să se simtă având toate astea, apoi dau cu piciorul la tot, ţi se cam ia de restul lumii. Ai vrea să te închizi în globul tău de cristal din care să poţi privi fără să poţi atinge, din care să te laşi admirată, dar să rămâi intangibilă.

                                       Într-o viaţă care unora ni se pare ba prea scurtă, ba prea lungă pentru câte ne scoate destinul în cale, e imposibil să nu întâlneşti oameni pentru care ai renunţa la tot, chiar şi la tine numai să le bine şi să nu întâmpine greutăţi… E imposibil să nu întâlneşti oameni care la rândul lor să nu aibă dorinţa lăuntrică de a face aceleaşi sacrificii pentru tine. 

                                       E păcat că fiecare are doza sa de prostie pe care la momentul respectiv nu o poate înfrunta. E păcat că reuşim în doar câteva clipe să distrugem sufletul unui om şi să-l pierdem, apoi realizăm cât rău am făcut abia după ce nu mai rămâne nimic de reparat.

                                       Să nu renunţi niciodată la un om care ar renunţa la tot pentru tine. De astfel de oameni vei avea întotdeauna nevoie, aşa, pentru sufletul tău, să te simţi mai bine, să simţi că aparţii cuiva important care poate aprecia făptura ta în toată frumuseţea sa.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. pasager exhibitionist 27th martie 2016 at 17:11 -

   Gara de Nord?

   Reply

  Leave a Reply