Să nu mai uităm trecutul, oameni buni, pentru că dacă vrem să rămânem lângă oamenii deştepţi, cei care ştiu să respecte, să aprecieze ce le oferi, trebuie să ni-i aducem aminte pe proşti, cei care rănesc, cei care nu au habar cât de tare răneşte indiferenţa

                                De multe ori n-a mai rămas iubire, nu au mai rămas sentimente, doar amintiri. De dragul lor de întorci în trecut, de groaza lor te reîntorci în prezent. De multe ori nu te gândeşti la omul pe care l-ai iubit acum ceva vreme pentru că încă l-ai mai iubi, ci pentru că vrei să ştii sigur ce să nu mai iubeşti de acum înainte. 

                                N-ar trebui să trăim în trecut pentru că ne ratăm prezentul, dar n-ar trebui nici să-l uităm pentru că nu mai avem unde să ne întoarcem atunci când vrem să ne aducem aminte că sentimentele nu se oferă oricui. Să nu mai uităm trecutul, oameni buni, pentru că dacă vrem să rămânem lângă oamenii deştepţi, cei care ştiu să respecte, să aprecieze ce le oferi, trebuie să ni-i aducem aminte pe proşti, cei care rănesc, cei care nu au habar cât de tare răneşte indiferenţa. Să nu uităm minciunile, trebuie să ştim cum arată ele dacă vrem să devenim greu de minţit. Să nu uităm nepăsarea, trebuia să ne lovim cândva de ea ca să putem acum să o evităm, să o lăsăm în spate, să le rămână celor care vor s-o poarte în suflet. 

                                De multe ori nu te gândeşti la omul pe care l-ai iubit acum ceva vreme pentru că încă l-ai mai iubi, ci pentru că vrei să ştii sigur ce să nu mai iubeşti de acum înainte. Vrei să ştii sigur pe cine să nu mai iubeşti. Sunt unii pentru care pui prea mult suflet, iar ei îţi transformă inima în preş, în scrumieră, iar tu ai principii înalte, aşteptări mari, tu n-ai lăsa pe nimeni să te calce în picioare, dar cu toate acestea pe ei îi laşi pentru că pe ei în iubeşti. Te cerţi de fiecare dată când faci un compromis pentru aceşti ,,unii”, dar tot speranţa că fac greşeli din iubire câştigă. Tot îi laşi să facă ce vor până când nu-i mai laşi să facă nimic şi pleci. Îţi dai seama, tot făcând compromisuri, că de fapt iubirea nu e un compromis. N-ar trebui să trăim în trecut, dar nici să-l uităm, ci să ni-l aducem aminte mereu ca să ştim ce greşeli să nu mai facem. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply