Să nu laşi pe nimeni să-ţi şteargă zâmbetul de pe buze, mai bine şterge-l din suflet pe acela care încearcă.

                                             N-o să fie niciodată uşor, dar e mai bine aşa, e mai bine să renunţi la tot ce te face nefericită, decât să rămâi pe loc şi să-i priveşti pe alţii cum au tot ce ţi-ai putea dori. Nu poţi zâmbi fals la nesfârţit, nu te poţi minţi pentru totdeauna, deşi se spune că zâmbetele false te fac mai fericită. Nu te fac, te dor mai tare decât lacrimile, te încorsetează şi se tot adună în suflet până ajungi să ceri o pauză, îţi dai seama că nu se mai poate şi atunci renunţi, renunţi la tot ce te face nefericită. Renunţi la toţi cei care te fac să fii tristă.

                                             Să nu laşi pe nimeni să-ţi şteargă zâmbetul de pe buze, Acela real, strident, Acela care stârneşte cu neruşinare invidii puternice. Doar pe cel fals să laşi omul drag să-l şteargă, pe acela care e o povară pentru suflet şi te face să te simţi o mincinoasă în faţa oricui, dar mai ales în faţa ta… Mai ales în faţa ta, cea căreia nu poţi să-I vinzi minciuni sub nicio formă.

                                             Mai bine să-l ştergi din suflet pe acela care încearcă să-ţi şteargă zâmbetul, mai bine să renunţi, decât să pierzi oricum ceva care nu te mai ajută să te simţi puternică şi învingătoare ca femeie. Mai bine să fii singură şi împăcată cu tine însăţi, mereu zâmbitoare şi plină de speranţă, decât să fii cu cineva care te lasă doar cu îndoieli şi lacrimi în priviri.

                                             Să nu laşi pe nimeni să-ţi şteargă zâmbetul de pe buze, mai bine şterge-l din suflet pe acela care încearcă. Renunţarea e o formă de câştig atunci când ştii la cine să renunţi, atunci când te regăseşti pe tine. Dacă nu eşti fericită, degeaba eşti… aşa că străduieşte-te mereu să fii cu zâmbetul pe buze, străduieşte-te să fii fericită!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Atata timp cat ai langa tine un baiat care iti sterge rujul de pe buze si te face sa radiezi de fericire , sa zambesti doar auzindu-i numele , e perfect ! <3
  Cel care te face sa suferi, sa iti curga rimelul scoate-l din viata ta cat mai repede posibil!

 • COMMENTS (765)

  1. Loveisaname 10th februarie 2016 at 03:23 -

   Atata timp cat ai langa tine un baiat care iti sterge rujul de pe buze si te face sa radiezi de fericire , sa zambesti doar auzindu-i numele , e perfect ! <3
   Cel care te face sa suferi, sa iti curga rimelul scoate-l din viata ta cat mai repede posibil!

   Reply

  Leave a Reply