Să nu depinzi de nimic, dar mai ales de nimeni. Mai bine să fii drog decât să fii dependentă. Mai bine să-i fii heroină decât să-i fi eroină. Sau nu, mai bine să-i fii amândouă.

                                     Să nu depinzi de nimic, dar mai ales de nimeni. Mai bine să fii drog decât să fii dependentă. Mai bine să-i fii heroină decât să-i fii eroină. Sau nu, mai bine să-i fii amândouă.

                                     Să nu depinzi de nimeni, nici chiar de tine însăţi, pentru că viaţa e parşivă şi îţi ia exact ceea ce te face să te simţi viu, exact ceea ce îţi dă motive să trăieşti. Viaţa îţi scoate şi îţi alungă din cale exact oamenii fără de care crezi că nu poţi trăi… Poate pentru a-ţi demonstra că de fapt poţi şi că poţi învăţa să fii fericită şi după ce ai depăşit unele dezamăgiri.

                                     Mai bine să fii drog decât să fii dependentă pentru că totul se joacă după regulile tale, totul depinde tine, aproape totul. Tu eşti cea care face rău şi cea care face bine şi tot tu eşti cea pe care n-o afectează nimic, dar jocul pe care poţi să-l joci după bunul plac pe degete, acela pe care nu-l poţi pierde, e lipsit de farmec, are nuanţe prea plictisitoare şi un gust fad la final. În iubire nu e vorba despre cel care nu poate trăi fără celălalt şi despre cel care face totul după bunul plac, este vorba despre oameni care separat sunt frumoşi, dar împreună sunt speciali şi funcţionează mai bine.

                                     Să-i fii heroină sau eroină? Să-i fii heroină atunci când te soarbe din priviri şi nu vrea să te lase să mai respiri în clipa în care nu te slăbeşte din strânsoarea ochilor săi de nebun care iubeşte cum n-a mai făcut-o niciodată şi cere mai mult, tot mai mult. Să-i fii eroină atunci când nu mai poate şi te cheamă cu disperare, atunci când are cea mai mare nevoie de tine, atunci când merită cel mai puţin să-l iubeşti. Mai bine să-i fii amândouă. Mai bine să nu depinzi de el. Mai bine să fii drog. Dar cel mai bine să iubeşti aşa cum ştii tu şi să te laşi iubită aşa cum ştie, însă să nu depinzi de el decât în măsura în care ştii că te poţi vindeca dacă el se hotăreşte să plece.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (722)

  1. Al tau 27th martie 2016 at 23:19 -

   Cei mai frumosi ochi!

   Reply

  Leave a Reply