Să nu amâni iubirea pe o altă dată. Să nu amăgeşti persoana dragă. Să nu păşeşti într-un suflet dacă nu ai de gând să rămâi. Şi să nu spui că iubeşti dacă nu simţi ceea ce spui. Într-o zi ţi-ai putea da seama că omul de lângă tine e doar un străin.

                             Să nu amâni iubirea pe o altă dată. Uneori, mai târziu în iubire se poate transforma foarte uşor în prea târziu. Dacă ai sentimente de oferit, oferă-le fără să stai pe gânduri, fără să aştepţi ceva în schimb şi fără să te întrebi dacă nu cumva e prea mult. Niciodată nu poţi să oferi prea mult, poţi să oferi doar prea puţin sau persoanei nepotrivite… Acelor oameni care nu apreciază sentimentele sincere.

                             Să nu amăgeşti persoana dragă. Îţi vei da seama că te-ai amăgit şi pe tine. Orice ai construi alături de cineva, dacă la bază nu ai respect şi sinceritate, vei vedea mai apoi că de fapt nu ai nimic în afară de minciuni şi aşteptări inutile. Să fii sincer cu tine, cu celălalt… Măcar atât.

                              Să nu păşeşti într-un suflet dacă nu ai de gând să rămâi. Nu faci decât să pierzi timp, atât pe al tău cât şi pe al persoanei dragi. Într-un suflet nu păşeşti pentru că eşti în trecere, nu pentru a arunca o privire şi a merge mai departe. Intri în sufletul unui om doar dacă eşti dispus să îl iubeşti, dacă eşti curios cât de frumos e acel om… Dacă ai de gând ca, într-o zi, să creşti acolo primăveri întregi de zâmbete şi fericire. Altfel, să ştii că trecătorii ar trebui să evite sufletele oamenilor. Nimeni nu are nevoie în sufletul său de noroiul de pe picioarele celor care nu au ştiut să păşească desculţi şi să nu lase dezastru în urma lor. 

                             Şi să nu spui că iubeşti dacă nu simţi ceea ce spui. Într-o zi ţi-ai putea da seama că omul de lângă tine e doar un străin. Într-o zi ţi-ai putea da seama că nu ai făcut altceva decât să baţi pasul pe loc, deşi credeai că vei ajunge undeva alături de omul de lângă tine. Aşa revenim la sinceritate. Nu spui că iubeşti când nu ştii dacă iubeşti. Nu promiţi că vei fi întotdeauna acolo unde va fi nevoie să fii prezent dacă deja îţi pregăteşti scuzele pentru când nu vei fi. Şi nu răneşti un om care întotdeauna va fi pregătit să te prindă în caz că vei cădea. 

                             Să nu amâni iubirea pe o altă dată. Să nu amăgeşti persoana dragă. Să nu păşeşti într-un suflet dacă nu ai de gând să rămâi. Şi să nu spui că iubeşti dacă nu simţi ceea ce spui. Într-o zi ţi-ai putea da seama că omul de lângă tine e doar un străin. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts