Să ne îmbătăm cu iubire! Dar mai bine să ne îmbătăm cu vin! Cu vin să te văd, vin să te iubesc, vin să te am, vin să te iau şi vin să fim pentru totdeauna.

                                                       Să ne îmbătăm cu iubire! Dar mai bine să ne îmbătăm cu vin! Cu vin să te văd, vin să te iubesc, vin să te am, vin să te iau şi vin să fim pentru totdeauna.

                                                       Toarnă-mi un pahar cu vin să te văd şi promit că am să te văd numai pe tine fiind beată de iubire, de noi amândoi trecuţi prin veri, soare, toamnă şi ploi. Vino să-ţi vin. Să vin să te respir, să te inspir, să nu pot pleca, să nu vreau să scap, să n-am ce să fac în afară să te iubesc.

                                                       Mai toarnă-mi un pahar de vin să te iubesc, e cel mai dulce dintre toate şi am băut atât de multe încât deja cred că încep să fiu ameţită. E oare vina noastră sau lumea a devenit brusc un loc mai bun, mai cald, mai primitor? Dar cui îi mai pasă de lume când iubeşte?

                                                       Vin să te am sau vii tu? Eşti unul dintre cei care  aşteaptă ca femeia să fie puternică şi să lupte sau eşti unul dintre cei puternici care nu aşteaptă, iau tot ce îşi doresc să iubească şi iubesc? Să ştii că tare mi-ar plăcea să fii unul dintre cei care nu aşteaptă permisiune pentru a iubi.

                                                       ,,Vin să te iau eu, doar sună-mă când ieşi” va spune el de atâtea  ori încât nu va mai fi un favor, ci doar ceva obişnuit, firesc. E firesc să-ţi aştepţi femeia şi să o duci în siguranţă acasă unde… Vin eu în fiecare seară ca să fim pentru totdeauna.

                                                       Uneori nebunia începe cu un simplu pahar de vin şi fără să realizăm totul se întâmplă atât de repede încât în pahar încap multe vinuri bune de care nu te poţi lăsa toată viaţa. După multe pahare sparte şi cioburi în care te-ai tăiat încercând să faci curat, vine o vreme în care vinul e prea bun ca să îl mai poţi lăsa din mână. Şi nu mă deranjează. Îmi place beţia din iubire.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Pai pe o femeie singura, unul „puternic” sa o ia chiar de la parinti.

 • COMMENTS (540)

  1. petitorul 01st martie 2016 at 00:50 -

   Pai pe o femeie singura, unul „puternic” sa o ia chiar de la parinti.

   Reply

  Leave a Reply